Програмне середовище fischertechnik

Главная Обзоры Програмне середовище fischertechnik
15.11.2020

Мобільні додатки iOS і Android та повноцінна десктопна версія з максимальним функціоналом. Завдяки мобільним додаткам Bluetooth Control, ROBO Pro Smart та TXT Cam Control можна дистанційно керувати роботами, створювати власні програми в графічному сере­довищі й керувати камерою, підключеною до контролера.

FTScratch

Дає змогу ПК, що працюють під керуванням Windows, використовувати контролер fischertechnik ROBO LT у поєднанні з візуальною, легкою для засвоєння мовою програмування Scratch. Завдяки FTScratchBTSmart аналогічно можна програмувати контролер BT Smart. У цих середовищах можна миттєво створити невеликі програми для керування двигунами та індикаторами за допомогою мінівимикачів і фототранзисторів.

ROBO Pro

Середовище призначене для використання з лінійкою конструкторів Robotics із контролером TXT у середній і старшій школах, а також у ПТУ та вишах. Воно має п’ять рівнів складності, а за допомогою логічно побудованого візуального інтерфейсу допомагає легко працювати з великою кількістю пристроїв введення/виведення та швидко переходити на текстові мови.

Товары из публикации
код товара: FT-93296
нет в наличии
 
ROBO Pro - это инструментарий для разработки управляющих программ для программируемых контроллеров Kонтроллер TXT FT-522429, ориентированный на использование с роботами, собранными из конструкторов FISCHERTECHNIK. Визуальный язык программирования, входящий в состав ROBO Pro, позволяет писать простые программы школьникам и начинающим энтузиастам. Режим симуляции облегчает тестирование и отладку, если по каким-либо причинам использовать настоящего робота нельзя. Готовые управляющие программы можно загрузить в FLASH или RAM память контроллеров через интерфейс USB, WiFi или Bluetooth.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров