Програмне забезпечення для 3D-друку

Головна Огляди Програмне забезпечення для 3D-друку
16.11.2020

XYZmaker Suite - це набір програм для 3D-проєктування, що містить повний спектр інструментів, необхідних для підготовки тривимірних моделей і друку на 3D-принтерах XYZprinting. Вартість ПЗ - безкоштовно.

XYZmaker 3DKit

Універсальне програмне забезпечення для тривимірного проєктування дає змогу виконувати моделювання, підготовку та друк 3D-моделей на ПК, планшеті або пристрої Chromebook.

XYZmaker 3DKit містить широкий вибір простих у використанні інструментів, тому кожен зможе навчитися тривимірному проєктуванню та створювати дивовижні моделі. Аби зробити першу тривимірну модель, потрібно зібрати її з блоків і розфарбувати. Також можна виконати пікселізацію наявної моделі та застосувати власні ефекти оформлення.

Завершивши розроблення моделей, можна зробити їх матеріальними на 3D-принтері. У версії ПЗ для ПК необхідно натиснути на кнопку «Друк», щоби відкрити завдання в програмі XYZprint для нарізання та друку. У версії для планшета за допомогою ПЗ XYZmaker 3DKit можна друкувати моделі безпосередньо на принтері, що підключений до бездротової мережі.

XYZprint

Це додаток для друку на 3D-принтерах XYZprinting, що працюють за методом пошарового наплавлення нитки. Перед друком користувач може перевірити модель, попередньо переглянувши в повному кольорі, і точно налаштувати друк, використовуючи низку параметрів.

Крім монохромного формату STL, XYZprint також підтримує й інші, зокрема OBJ, PLY, 3MF, даючи змогу користувачеві перевіряти 3D-моделі в повному кольорі ще до друку. Є українськомовна версія.

XYZengraver

Інструмент для роботи з модулем лазерного гравірування. Із ним можна реалізувати творчий потенціал, гравіруючи на поверхні паперу, шкіри, дерева або пластику (поліпропілен / АБС / поліетилен).

Для гравірування можна використовувати як векторні, так і растрові моделі. XYZengraver підтримує зображення у форматах JPG, PNG, BMP, GIF та TIFF. Можна також переміщувати, обертати й масштабувати зображення, щоби створити унікальний і неповторний дизайн.

XYZscan Color

Спеціальний інструмент на основі нової 3D-технології сканування, що дає змогу виконувати 360-градусне повнокольорове просторове сканування.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів