Ідеальне поєднання від Lenovo: ультрабук YOGA S730-13 та миша YOGA Mouse

Главная Обзоры Ідеальне поєднання від Lenovo: ультрабук YOGA S730-13 та миша YOGA Mouse
20.11.2020

Ви багато подорожуєте? Або часто готуєте презентації? Можливо, ви просто шукаєте портативний та водночас потужний ноутбук, який готовий виконати завдання будь-якої складності. Тоді впоратись з усіма робочими (і не тільки) задачами допоможе елегантний ультрабук Lenovo YOGA S730-13IWL Platinum (81J000APRA). А в пару до потужного та витонченого ноутбука радимо не менш оригінальний гаджет цієї ж серії – мишу-трансформер YOGA Mouse з лазерним презентером.

Lenovo YOGA S730-13IWL Platinum

Особливості

  • Дисплей (13.3" Full HD (1920x1080) IPS, 300 nit, глянцевий)
  • Елегантний та витончений дизайн
  • 12 годин роботи в автономному режимі
  • Встановлено операційну систему Windows 10 Home
  • Сканер відбитка пальця
  • Багатоканальний чистий звук з технологією Dolby Atmos

Дизайн та ергономіка

Ультрабук Lenovo YOGA S730-13 надзвичайно тонкий та легкий. Дану особливість одразу помічаєш, коли лептоп опиняється в руках. Пристрій товщиною 1,19 см важить лише 1,1 кг, а його габарити відповідно становлять 307 х 210 х 11,9 мм. Тож гаджет з легкістю поміститься у сумці чи наплічнику та не займе багато місця. Цей ультрабук стане чудовим рішенням як для студента, так і для офісного працівника чи фрілансера, адже його компактність та елегантний стиль точно не залишать нікого байдужими.

Корпус ноутбука Lenovo YOGA S730-13 виготовлений з алюмінію та має приємний сріблястий колір. Сам дизайн лептопа мінімалістичний, тут не має яскравих елементів, все вишукано та стримано. Зверху на кришці знаходиться лише лаконічний логотип серії YOGA. Така «некричущість» у дизайні дійсно підкуповує.

Конструкція ультрабука Lenovo міцна та надійна. Це відчутно з перших хвилин тримання девайса в руках. Не було чутно жодних люфтів чи скрипів. Навпаки, ноутбук плавно приймав бажану позицію, завдяки міцному шарніру, що надійно фіксує дисплей у зручному положенні для користувача.

Також, якщо маєте бажання, конструкцію Lenovo YOGA S730-13 легко розгорнути на 180 градусів. Це зручна функція, що стане в нагоді під час презентації або для демонстрації матеріалів колегам.

Щодо клавіатури, то вона зручна та точна – маємо достатньо великі клавіші з плавним та м’яким ходом. При необхідності вона підсвічується білим кольором, що забезпечує комфорт у користуванні у будь-яку пору дня чи ночі.

Порти та розніми

Щодо портів та рознімів, то їх тут небагато. А втім, це цілком природно для такого тонкого девайса. Так, два USB 3.1 Type C (Thunderbolt 3 up to 40Gbps) знаходяться з правої сторони ноутбука.

З лівої сторони маємо один USB 3.1 Type C (Gen 1 up to 5Gbps) та рознім для навушників.

На нижній кришці маємо решітку охолодження та два динаміки, які підтримують технологію Dolby Atmos.

Дисплей

За насичене та барвисте зображення в лептопі Lenovo відповідає дисплей Full HD діагоналлю 13,3 дюйма з роздільною здатністю Full HD (1920x1080). Також екран має глянцеве покриття та яскравість до 300 nit. IPS-матриця з кутами огляду 178 градусів порадує чітким та максимально реалістичним зображенням з будь-якого ракурсу. Також потішили й достатньо тонкі рамки.

Даний дисплей можливо не розрахований до надвимог, приміром, графічного дизайнера, аніматора або затятого геймера. Проте його цілком достатньо для звичайного користувача, що ставить перед лептопом виконання робочих та повсякденних завдань.

Над екраном Lenovo YOGA S730-13 знаходиться веб-камера з роздільною здатністю 1 Мп. Здивувало, що в даній моделі немає механічного затвора веб-камери. Зазвичай спеціальна «шторка» на вебку must-have для ноутбуків Lenovo. Проте для особливо недовірливих юзерів, що переживають за конфіденційність, тут присутній світлодіод, що показує вмикання камери.

Звук та безпека

Так, за багатоканальний чистий звук відповідають 2-ватні динаміки з підтримкою технології Dolby Audio. Тож перегляд фільму чи іншого цікавого контенту принесе неабияке задоволення. Крім того, тут присутній й вбудований мікрофон, що забезпечить якісне та чітке звучання під час, наприклад, вебсемінару чи відеодзвінка.

За безпеку особистих даних на Lenovo YOGA S730-13 відповідає сканер відбитка пальця, який розташований поруч з блоком клавіатури. Тому для авторизації не потрібно запам’ятовувати довгі паролі та часто їх змінювати, а просто одним дотиком користуватись лептопом. Це одночасно спрощує як вхід в саму систему, так і створює додаткову безпеку персональної інформації.

Процесор та автономність

В ультрабуці Lenovo YOGA S730-13 встановлено 4-ядерний 8-потоковий процесор Intel Core i7-8565U восьмого покоління. Тактова частота становить 1,8 ГГц, а в режимі Turbo Boost вона досягає й 4,6 ГГц.

Щодо пам’яті у моїй комплектації доступний варіант на 8 ГБ оперативної пам’яті стандарту LPDDR3 та з SSD-накопичувачем на 512 ГБ. Цього цілком вистачить для виконання повсякденних завдань, наприклад, можна одночасно запускати декілька вимогливих до ресурсів програм, працювати з текстами та таблицями, скролити в інтернеті чи соціальних мережах, відкривати безліч вкладок, редагувати фото та відео тощо – лептоп миттєво реагує на поставленні завдання та виконує їх беззастережно.

Автономність у Lenovo YOGA S730-13 також вражає. Так, ноутбук може працювати до 12 годин роботи в автономному режимі без підзарядки. Тож для виконання звичайних офісних задач лептопа вистачить на цілий робочий день. А завдяки технології Rapid Charge можна підзарядити лептоп на 80% за годину, що не може не тішити.

Миша Lenovo YOGA Mouse з лазерною указкою

Особливості

  • Бездротова та ультратонка
  • Ергономічна V-подібна рукоятка
  • Роздільна здатність сенсора 1600 dpi
  • Повнофункціональний та безпечний презентер зі зручним управлінням та лазерною указкою

До такого витонченого ноутбука як Lenovo YOGA S730-13 потрібна не менш елегантна миша, така як Lenovo YOGA Mouse. Це дійсно ультратонка бездротова портативна миша, що нагадує скоріше девайс з майбутнього, аніж такого всім звичного комп’ютерного «гризуна». І їй є чим здивувати навіть досвідченого користувача.

По-перше, це унікальна конструкція-трансформер. YOGA Mouse можна повністю прокрутити одним поворотом і вона приймає монолітну пласку форму. А замість колеса прокрутки, тут присутня сенсорна панель.

Миша зручно лежить в руці, завдяки ергономічній V-подібній рукоятці. Правда, під час користування гаджетом мені не вистачало класичного коліщатка, проте це справа звички і можна легко пристосуватись до такого сенсорного рішення.

Головне, це звичайно ультракомпактність та ультралегкість (вага 60 г), адже завдяки цьому YOGA Mouse поміщається навіть в невелику кишеньку та може бути завжди під рукою. Це ідеальний варіант для представників бізнесу чи коучів, що постійно перебувають в дорозі.

По-друге, тут присутня ще й лазерна указка, що буде доцільною під час презентацій або нарад з колегами тощо.

Варто зазначити, що миша YOGA Mouse розрахована для обох рук та має симетричний дизайн. А приємний стильний сірий колір гаджету точно буде доречним де б ви не знаходились, в офісі з колегами, у відряджені чи просто у кафе за роботою. Тож якщо ви любите щось новеньке та нестандартне, кишеньковий помічник Lenovo YOGA Mouse точно саме для вас!

Висновок

Отже, Lenovo YOGA S730-13 (81J000APRA) – надзвичайно тонкий та легкий ультрабук в металевому корпусі, що вміщує в собі продуктивну «начинку» для виконання завдань різної складності. Він створений для тих, хто не звик йти на компроміси з компактністю чи результативністю, адже поєднує в собі всі ці переваги, та готовий до виконання задач в найрізноманітніших місцях (в кафе, офісі або у салоні літака). А надійним помічником до ультрабука стане миша Lenovo YOGA Mouse з лазерною указкою, що точно завжди буде під рукою (у кишеньці).

Підписуйтеся на Instagram Lenovo Ukraine.

Товары из публикации
код товара: 81J000ADRA
нет в наличии
 
Изящный и элегантный ноутбук Yoga S730 толщиной всего 11,9 см — это первый сверхтонкий ноутбук Yoga, при создании которого ни одна деталь не была принесена в жертву компактности. ноутбук Yoga S730 задает новый стандарт ультратонких стильных ноутбуков.
код товара: 81J000AJRA
нет в наличии
 
Тип: ноутбук; Диагональ экрана: 13.3 "; Разрешение экрана: 1920х1080; Тип матрицы: IPS; Процессор: Intel Core i5 8265U; Кол-во ядер процессора: 4; Тактовая частота: 1.6 ГГц; Тип оперативной памяти: LPDDR3; Объем оперативной памяти: 8 ГБ; Тип видеокарты: интегрированная; Видеокарта: Intel HD Graphics 620; Тип накопителя: SSD; Цвет: серебристый; Вес: 1.1 кг;
код товара: 4Y50U59628
нет в наличии
 
Ультратонкая портативная мышь. Мышь Lenovo ™ Yoga ™ Mouse - карманный помощник современного профессионала. Подключайтесь к устройствам и работайте без усилий на любой поверхности благодаря высокоточному отслеживанию до 1600 точек на дюйм и эргономичной V-образной рукоятке. Поверните Yoga Flat одним поворотом, чтобы получить полнофункциональный и безопасный лазерный презентер со встроенным управлением слайдами.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров