Veritas: облік – доступність – захист

Головна Огляди Veritas: облік – доступність – захист
08.12.2020

Зростання обсягів даних компанії призводить одночасно до зростання ризиків, пов’язаних зі зберіганням та використанням цих даних. Veritas пропонує ефективний спосіб мінімізації всіх загроз за допомогою використання інтегрованих рішень, що об’єднані платформою Enterprise Data Services Platform за трьома напрямами: доступність (Availability), захист (Protection) та аналіз (Insight).

Де б не знаходилися – дані поруч

Продукти групи Availability забезпечують прогнозовану доступність і стабільність роботи додатків та ефективність зберігання даних у хмарних, віртуальних і фізичних середовищах.

Veritas InfoScale Availability – сучасне високо­ефективне рішення на основі кластерної технології, що розроблено задля скорочення як планових, так і незапланованих простоїв у роботі IT-системи. Набір програмного забезпечення гарантує аварійне відновлення даних на будь-яких швидкостях. Завдяки інтелектуальному моніторингу система самостійно виявляє потенційні ризики та завчасно їх нівелює.

Veritas Application HA – просте в керуванні рішення для забезпечення високої доступності у важливих середовищах. Гарантує рівень стабільності, необхідний усім службам центру оброблення даних, а також швидке відновлення після збоїв, підтримання більшості сучасних гіпервізорів та спрощене централізоване адміністрування і керування.

Veritas Risk Advisor – високо­технологічний радник IT-фахівця. В автоматичному режимі сканує дані (навіть великого обсягу), виявляє та оцінює ризики в роботі системи, формує звіт і дає змогу здійснити резервне копіювання файлів, навіть на великій відстані. Не впливає на загальну продуктивність системи, але помітно підвищує її безпеку.

Veritas Disaster Recovery Orchestrator забезпечує аварійне відновлення бізнес-додатків у загальнодоступних хмарах Microsoft Azure та AWS.

Veritas Resiliency Platform – уніфіковане рішення, що забезпечує повну наочність глобальної ІТ-інфраструктури та превентивне відновлення за одночасного спрощення під час використання. Допомагає забезпечити безперебійну роботу бізнесу. В основі продукту закладені три базові принципи стабільності: передбачуваність, автоматизація та простота. Зведена панель із вебінтерфейсом дає наочне уявлення про поточний стан бізнес-додатків незалежно від їхнього розташування, що дає змогу ухвалювати найоптимальніші рішення.

Резервувати та захищати

Група продуктів Veritas Protection містить найвідоміші у світі рішення резервного копіювання, що захищають підприємства від непередбачуваних подій, забезпечують відповідність та доступність даних незалежно від розміщення.

Veritas Backup Exec захищає всю інфраструктуру підприємства на основі одного ефективного, гнучкого та надійного рішення, незалежно від платформи, яку використовує замовник.

Основні переваги:

  • один продукт для забезпечення необхідної швидкості роботи і відповідності вимогам захисту даних;
  • захист даних від вірусів-шантажистів;
  • зменшення займаного місця та зниження витрат на керування;
  • тестування аварійного відновлення та захисту;
  • прискорене виконання резервного копіювання та відновлення віртуальних серверів.

Захист корпоративного рівня забезпечує Veritas NetBackup – багаторічний лідер на ринку корпоративного програмного забезпечення для резервного копіювання та відновлення даних. Продукт гарантує швидке відновлення важливих для бізнесу даних у гібридних, фізичних, віртуальних і мультихмарних середо­вищах із можливістю масштабування до будь-якого розміру. NetBackup убезпечує підприємство від шахраїв та від непередбачених простоїв. Програмно-апаратні пристрої оптимальні для роботи в складних мережах із великою кількістю серверів. Централізоване керування робить користування простим і приємним. У разі аварійної зупинки роботи всієї системи пристрій здійснює запуск із моменту резервного копіювання.

Veritas Desktop and Laptop Option – рішення для безперервного резервного копію­вання інформації, що працює, навіть коли пристрій не підключений до домашньої або корпоративної мережі. Продукт простий у використанні та дає змогу співробітникам компанії самостійно зберігати потрібні файли, не вдаючись до допомоги професіоналів. Завдяки системі автоматичного захисту всі дані надійно захищені від вірусів.

Veritas System Recovery допомагає суттєво скоротити час простою IT-систем на підприємстві. Система резервного копіювання гарантує швидке відновлення без втрати даних. Перетворення фізичного середовища на віртуальне та навпаки відбувається в автоматичному режимі.

Аналіз задля спрощення та ефективності

Контролювати ризики та мати можливість постійного моніторингу даних, що зберігаються, допомагають рішення групи Insight.

Veritas Data Insight зменшує витрати компанії завдяки модернізації системи контролю за неструктурованим сховищем даних. Програмне забезпечення в автоматичному режимі позбавляється від застарілих файлів, виконує резервне копіювання та систематизує наявні дані. Це рішення є незамінним інструментом для швидкої класифікації та аналізу.

Veritas Enterprise Vault та Enterprise Vault.cloud створені для того, аби зменшити витрати підприємства на пошук інформації, архівування та зберігання даних. Рішення відчутно збільшує продуктивність, робить керування хмарним сховищем простішим, економить час на пошук необхідних файлів. Хоч де перебуває користувач, він має доступ до власного архіву.

Платформа ІТ-аналітики Veritas Aptare дає змогу доповнити продукти із захисту даних (NetBackup, Backup Exec та InfoScale) повним спектром рішень для пошуку статистичної інформації, її аналізу та створення звітів. Продукт також відстежує історію та виявляє тренди, прогнозує та проводить інтелектуальний аналіз стану корпоративного середовища захисту даних.

 

Veritas засновано в 1983 році під назвою Tolerant (сучасна назва з’явилась у 1989 році). У 2005 році бренд увійшов до складу корпорації Symantec, однак зберіг свої основні продукти. Із 2016 року компанія знову вийшла на ринок як незалежна приватна організація Veritas Technologies LLC, значно розширивши асортимент рішень.

Сьогодні продуктам Veritas довіряють 87 % компаній зі списку Fortune 500. Компанія вже 15 років поспіль є лідером у Магічному квадранті Gartner у галузі рішень резервного копіювання та відновлення даних.

У липні 2020 року ERC стала офіційним дистриб’ютором Veritas Technologies LLC на території України й Білорусі та надає бізнес-партнерам кваліфіковану передпродажну, маркетингову, технічну підтримку на кожному етапі: від знайомства з рішеннями Veritas до їхньої імплементації. Зокрема:

  • консультації з партнерської політики Veritas;
  • допомогу й супровід під час продажу кінцевому замовнику;
  • технічні консультації та допомогу в демонстраціях і пілотних проєктах;
  • навчання як технічних фахівців, так і фахівців у галузі продажів;
  • захист проєктів під час виконання простих правил і порядку дій;
  • розширення кінцевої пропозиції комплементарними рішеннями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів