Технології затишку й тепла від Kermi

Главная Обзоры Технології затишку й тепла від Kermi
11.12.2020

У 2007 році Kermi вперше представила інноваційну технологію therm-x2 і до сьогодні зберігає лідерські позиції в сегменті панельних радіаторів.

Запатентований принцип Kermi therm-x2 полягає в послідовному проходженні теплоносія всіма панелями пристрою, через що ефективність таких радіаторів зростає вдвічі. Час нагрівання скорочується на чверть, інтенсивність випромінювання збільшується на 100 %, а загальна економія енергії сягає 11 %, як порівняти з традиційними радіаторами опалення.

Крім екологічних та економічних переваг радіаторів therm-x2, варто відзначити їхню якісну роботу з усіма сучасними енергоефективними джерелами тепла: тепловими насосами, конденсаційними котлами, сонячними колекторами тощо. Оптимізована тепловіддача й максимальний рівень теплового випромінювання дають змогу відчувати максимальний комфорт у будь-якому куточку приміщення, навіть за низької температури теплоносія.

Kermi здійснює конт­роль якості товарів на всіх етапах: від розроблення і виробництва до перевірки кінцевого продукту. Досвід і професіоналізм понад 1 300 співробітників разом із використанням передових технологій та новаторських дизайнерських рішень сприяють створенню продукції, що не лише відповідає всім вимогам сучасних користувачів, але й задовольнятиме їхні потреби впродовж довгих років.

Основні переваги радіаторів Kermi therm-x2

  • Захищеність. Гарантія 10 років
  • Надійність. Знак якості RAL, знак СЕ, норма DIN EN 442
  • Міцність. Перевірка кожного радіатора під тиском 13 бар
  • Енергоефективність. До 11 %
  • Швидкість. Скорочення часу нагрівання до 25 %
  • Екологічність. Фарбування відповідає DIN 55900-FWA
  • Точність. Вбудована вентильна вставка із заводським налаштуванням
  • Зручність. Комплектування всіма необхідними кріпленнями
  • Місце виробництва. Німеччина, Нижня Баварія, м. Платтлінг

Цікавий факт

Маркування «Made in Germany» спочатку було запроваджене англійцями в 1887 році задля захисту Британії від неякісних німецьких товарів. Але за кілька років якість товарів із Німеччини зросла настільки, що це маркування стало символом надійності, продуктивності та довговічності. І не лише в Британії, а й в усьому світі.

Історія успіху Kermi бере початок у 1960 році, коли компанія розпочала виробниц­тво резервуарів для котельного палива. У 1967-му через відчутний попит Kermi запустила виробництво панельних радіаторів і згодом переорієнтувалася на опалювальні пристрої. Завдяки запровадженню в 1972 році першої повністю автоматизованої лінії з виробництва сталевих радіаторів Kermi стає лідером галузі.

У 2020 компанія досягла позначки в 75 мільйонів встановлених радіаторів в усьому світі. Із започаткування й до сьогодні Kermi постійно розширює асортимент продукції якісною кліматичною технікою та може запропонувати комплексні рішення: від радіаторів, теплої підлоги та конвекторів до систем вентиляції з рекуперацією.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров