REHAU. Однією турботою менше

Главная Обзоры REHAU. Однією турботою менше
14.12.2020

Оселя – це місце, де можна відпочити і відновити сили, провести час із рідними, друзями та близькими. Саме тому важливо, аби будинок був комфортним, надійним і затишним.

Компанія REHAU є інноватором, що постійно розробляє нові продукти з метою покращення життя кінцевих споживачів та перетворення їхніх будинків на комфортні та розумні помешкання.

Німецький концерн REHAU було засновано в 1948 році Хельмутом Вагнером. І вже понад 70 років REHAU є експертом у галузі полімерів, а у виробництві труб зі зшитого поліетилену – вже понад 50 років. Виробництво труби зі зшитого поліетилену, яку використовують у системах опалення та геотермії, розпочалося в 1968 році. А 1986 року було змонтовано першу теплу підлогу із системами REHAU.

Вживає заходів до того, як станеться щось погане

Однією з останніх розробок REHAU є система контролю споживання води RE.GUARD. Люди зазнають збитків через витік води з трубопроводів частіше, ніж через пожежі чи бурі. Прорив труби, негерметичність арматури, несправність з’єднувальних елементів пральної машини — причини можуть бути різними, а наслідки — серйозними. Псуються важливі документи та улюблені речі, через високий рівень вологи утворюється шкідлива для здоров’я пліснява. Єдиний вихід — дорогий ремонт. Доведеться не лише узгоджувати графік робіт із майстрами, а й марнувати чимало часу й нервів на улагодження формальностей зі страховою компанією.

RE.GUARD захищає будинок, мінімізуючи наслідки витоку води за допомогою сучасних технологій.

Переваги системи

  • Менше клопоту, більше свободи. RE.GUARD працює повністю автономно. Пристрій сам виявляє прориви труб і кра­пельні витоки.
  • Завжди надійний захист. Додаток RE.GUARD сповіщає про відхилення від норми й автоматично перекриває водопровід, щоб уникнути більших збитків.
  • Тільки оптимальний режим. У додатку можна встановити різні режими на час присутності та відсутності вдома й у такий спосіб визначити сценарії, за якими система діятиме за різних ситуацій.
  • Швидкий і простий ­монтаж. Кваліфікований сантехнік легко та швидко встановить систему контролю споживання води RE.GUARD на магістралі водопровідної мережі в підвалі перед фільтром, зокрема до наявної трубопровідної системи. Можна додатково розташувати датчики витоку води RE.GUARD у найважливіших місцях по всьому будинку.
  • Призначена для всіх. Новобудова, ремонт або дообладнання: завдяки компактній конструкції система RE.GUARD добре підходить для одно- та двоквартирних помешкань і будинків. Усі компоненти виготовлено без використання свинцю, а отже, вони безпечні для здоров’я.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров