Телевізори переможців TCL

Головна Огляди Телевізори переможців TCL
08.01.2021

QLED-дисплеї, якими оснащені телевізори серії С71 TCL, – це новий вимір задоволення й реалістичності під час перегляду кінофільмів, шоу, концертів, спортивних змагань. Мільярд кольорів і відтінків, надзвичайна контрастність, об’ємне звучання та інтерактивність нового покоління перетворюють звичайний телевізор на кінотеатр та розумного помічника.

Технологічна продуманість зовні і зсередини

TCL — бренд, що використовує одночасно технології HDR10+ та Dolby Vision HDR. Завдяки цьому користувач отримує вражаючі яскравість і роздільну здатність, чіткість кольорів на рівні сучасних кінотеатрів. І картинка не змінюється залежно від місця перегляду: у затінку чи під яскравим сонцем. У незабутній атмосфері глядач відчує все, що прагнули передати режисери, кожну деталь та навіть найтихіший звук.

Технологія Dolby Atmos створює ефект безпосередньої присутності. Те, що відбувається на екрані, вона конвертує в 360° захопливого об’ємного звучання. Глядач наче знаходиться в кінозалі, але при цьому не залишає власної оселі.

Телевізори серії С71 легко «спілкуються» з іншими пристроями користувача. Контент можна передавати зі смартфонів та, навпаки, через T-Cast або стримити з ноутбука, планшета чи смартфона завдяки технології Chromecast.

І не лише всередині телевізори TCL є сучасними, продуманими та технологічними. Елегантні безрамкові конструкції пристроїв поєднують мистецтво та технології, роблячи екран максимально великим. Зовнішні елементи виготовлено з високоякісного довговічного металу, а дизайн пасуватиме практично до будь-якого інтер’єру.

Вміє «почути» й «підказати»

Android TV TCL оснащено Google Home та Google Assistant. Знаходити фільми, перевіряти результати спортивних змагань чи керувати освітленням оселі можна паралельно з переглядом. Голосові елементи керування додають гнучкості. Не підводячись з місця, глядач може вибирати контент, запускати додатки, переключатися між входами тощо. Команди можна легко передавати за допомогою голосового керування Hands-Free, через пульт дистанційного керування TCL або ж через підключені смартфони. Усе це інтуї­тивно зрозуміло та зручно.

Щоби розширити можливості телевізора, Android TV пропонує великий вибір додатків, які можна завантажити з Google Play. Зокрема, це стосується ігор, в які можна грати за допомогою пульта дистанційного керування. Для глядачів доступні стримінг Netflix в якості 4K, контент YouTube, бібліотека Amazon Prime Video та багато іншого.

А приємною новиною для тих, хто використовує телевізор як ігровий дисплей, є низький час затримки (10 мс). Розробники врахували, що надійна робота та неперевершена якість зображення впливають на якість гри та можливість перемоги.

QLED-телевізори TCL серії C71 доступні у двох розмірах: 50” і 55”.

Товари з публікації
код товару: 55P715
немає в наявності
 
Керуйте своїм TCL TV і Google Assistant / Works With Alexa програмами по всьому будинку, використовуючи тільки свій голос. У поєднанні зі штучним інтелектом TCL (AI-IN) функція голосового управління без допомоги рук дозволяє вам отримувати доступ до контенту і пристроїв і керувати ними, включати телевізор, перемикати входи, регулювати гучність і багато іншого на відстані без пульта дистанційного керування. Ви навіть можете задавати питання, організовувати свій календар, планувати поїздки і насолоджуватися абсолютно новим рівнем інтелектуальної інтеграції.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів