Саундбар LG GX для незабутніх розваг

Головна Огляди Саундбар LG GX для незабутніх розваг
09.01.2021

Новий саундбар LG GX забезпечує чудову якість звучання та ідеально поєднується з OLED-телевізорами GX Gallery.

Саундбар LG GX тішить і слух, і погляд. Вирізняється надтонким дизайном із можливістю вбудовування в стіну та передовими аудіотехнологіями Dolby Atmos.

LG Electronics анонсувала саундбар, спеціально розроблений для незабутніх домашніх розваг, а також для забезпечення нового рівня просторової та стилістичної інтеграції з телевізорами преміумкласу компанії. Саундбар LG GX вирізняєть­ся чудовим звучанням, передовими функціями та витонченою естетикою, які доповнюють відзначені нагородами телевізори LG серії GX Gallery OLED.

Єдина телевізійна система

Саундбар GX є ідеальним візуальним доповненням до натхненних мистецтвом OLED-телевізорів LG серії Gallery. Можливості кріплення або встановлення максимально універсальні: саундбар можна кріпити як впритул до стіни безпосередньо під телевізором, так і встановити на сталеву підставку, яка є в комплекті. Саундбар GX має розмір 15 × 144,6 × 3,25 см, він ідентичний за шириною та дизайном 65-дюймовому телевізору серії LG GX Gallery. В основі дизайну лежить філософія, яку дизайнери LG називають «розширення масшта­бу простору»: створення єдиної телевізійної системи, що має гармонійний вигляд в інтер’єрі.

Справжній ефект присутності

Саундбар LG GX забезпечує чудове тривимірне звучання завдяки технологіям Dolby Atmos та DTX: S. Пристрій сумісний із Dolby Vision через 4K pass-through, забезпечуючи найкращу якість зображення й звуку та створюючи справжній ефект присутності, як у кінотеатрі.

Сабвуфер, що є в комплекті, відповідає за низькочастотні баси. Його можна поставити будь-де в кімнаті, тому що він має бездротове підключення до саундбара. Загальну вихідну потужність можна збільшити, додавши бездротові тилові динаміки LG (модель SPK8, продається окремо), що ще більше посилить ефект присутності.

Зручність підключення

Саундбар забезпечує підвищену зручність і простоту підключення, зокрема розширений реверсивний звуковий канал (eARC) та Bluetooth. Завдяки більш високій пропускній здатності eARC забезпечує всю різноманітність аудіоформатів високої роздільної здатності, як-от Dolby TrueHD і DTS Master Audio, тоді як Bluetooth полегшує ультраякісне передавання потокового відео зі смартфона або планшета.

Кращі налаштування звуку

Крім того, саундбар LG GX сертифікований як пристрій із Hi-Res-звуком, що підтверджує високу якість відтворення, зокрема поліпшене передавання всіх деталей звуку без втрат із частотою 24 біт/96 кГц. Динаміки забезпечують чітке, природне звучання як під час відтворення аудіофайлів із високою роздільною здатністю, так і під час конвертації звичайних аудіоформатів із підвищенням частоти.

Вбудована функція LG AI Sound Pro аналізує й автоматично застосовує оптимальні налаштування звуку, незалежно від змісту, щораз даруючи максимальне задоволення від прослуховування.

Товари з публікації
код товару: GX
28999 грн*
немає в наявності
 
Саундбар LG GX збільшує задоволення від перегляду і прослуховування, поєднуючи в собі новітні аудіотехнології і оригінальний дизайн.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів