Ще більше свіжості від SNAIGĖ

Home Reviews Ще більше свіжості від SNAIGĖ
13.01.2021

Елегантні й витончені холодильники SNAIGĖ Fresh INN, безсумнівно, сподобаються прихильникам здорового способу життя та любителям смачної їжі. Більше місця та можливостей для підтримання свіжості продуктів ще довше.

У цих холодильниках SNAIGĖ поміститься ще більше свіжих продуктів. Ящик для овочів і фруктів більший за звичайні, тому в ньому буде зручно зберігати безліч сезонних овочів і фруктів. У відділенні 0°C FRESH ZONE м’ясо, риба та морепродукти залишатимуться свіжими помітно довше. А якщо потрібно заморозити овочі та фрукти, то є містке відділення морозильної камери з можливістю швидкого заморожування та статичною системою охолодження або системою охолодження NO FROST.

Немає інею – немає турбот

Холодильники SNAIGĖ із системою охолодження NO FROST позбавлять необхідності часто розморожувати й мити морозильну камеру, оскільки в ній майже не утворюватимуться іній і лід. Тоді як продукти в «плюсовій» камері довше залишатимуться свіжими, не втрачатимуть вологи, корисні властивості та привабливий вигляд.

Зона свіжості 0°C FRESH ZONE

У цьому відділенні м’ясо, риба та морепродукти набагато довше зберігатимуть свіжість, не змінюватимуть колір і не втрачатимуть корисні властивості.

Температура в зоні свіжості встановлюється через регулювання в холодильній камері. У разі встановлення мінімального температурного режиму, температура в ящику 0°C FRESH ZONE може опуститися до -2 °C. І навпаки: у разі встановлення мінімального режиму охолодження в холодильній камері, температура в зоні свіжості 0 °C FRESH ZONE становитиме близько 2 °C.

Інверторний компресор

Інверторний компресор із конт­ролем швидкості обертання валу працює рівномірніше й ефективніше, ніж звичайний. Це дає змогу заощадити до 40 % споживаної електроенергії. Крім того, такі компресори працюють тихіше та слугують довше.

FAST FREEZE – функція швидкого заморожування

Функція швидкого заморожування FAST FREEZE дасть змогу швидко й правильно заморозити дари літа та осені, а також охолодити напої.

Під час увімкнення функції швидкого заморожування FAST FREEZE температура в холодильній камері автоматично опуститься до -24 °C, а після заморожування продуктів ця функція автоматично вимкнеться.

Під час заморожування за такої температури в клітинах продуктів не встигають сформуватися кристали льоду, що руйнують їх зсередини, тому заморожені в такий спосіб харчові продукти зберігають більшу частину корисних поживних речовин.

Звукові й світлові сигнали

Одним натисканням кнопки можна встановити бажану температуру в холодильнику та активувати функцію швидкого заморожування FAST FREEZE у морозильній камері.

Звуковий сигнал попередить, якщо дверцята холодильника лишилися відчинені, а миготливе світло вказуватиме на несправність холодильника.

Великий ящик для овочів і фруктів

У цей ящик поміститься ще більше овочів і фруктів. Незважаючи на розмір, ящик легко ковзає завдяки спеціальним напрямним.

Антибактеріальна система захисту

Як і всі холодильники SNAIGĖ, цю модель оснащено антибактеріальною системою захисту. Вона захищає від шкідливих бактерій, що стимулюють процес гниття продуктів і спричиняють виникнення небезпечних захворювань.

Містка металева полиця для пляшок

На полиці одночасно можна розмістити п’ять пляшок об’ємом 1,5 л. Вона витримує вагу понад 10 кг. Полиця дасть змогу заощадити місце й підтримувати лад у холодильнику.

Відділення з кришкою

Відділення з кришкою не дасть запахам поширюватися по всьому холодильнику. У ньому зручно зберігати харчові продукти із сильним запахом, зокрема сири, паштети.

Холодильник з особливо великим морозильним відділенням

Якщо полюбляєте готувати та хочете забезпечити родину запасами на зиму, а місця на кухні для додаткової морозилки бракує, варто звернути увагу на холодильник SNAIGĖ RF35.

Поміститься все!

У чотирьох великих ящиках морозильного відділення вистачить місця для лісових, садових і магазинних ласощів. П’ятий маленький ящик слугуватиме для заморожування дрібних продуктів: ягід, пельменів, вареників або кубиків льоду.

FAST FREEZE – відділення для швидкого заморожування

Відділення для швидкого заморожування FAST FREEZE дасть змогу швидко й правильно заморозити продукти, а також охолодити напої. У цьому відділенні температура опускається до -18 °C і нижче. Під час заморожування за такої температури в клітинах продуктів не встигають сформуватися кристали льоду, що руйнують їх зсередини, тому заморожені в такий спосіб харчові продукти зберігають більшу частину корисних поживних речовин і натуральний смак.

Ефективне LED-освітлення

Вбудований всередину холодильника світлодіод­ний освітлювач забезпечує рівномірне розподілення світла по всій холодильній камері. Як порівняти зі звичайними, ці освітлювачі довго­вічніші, стійкіші до вібрації та перепадів температури. Вони заощаджують до 80 % електроенергії, не є джерелом УФ та інфрачервоного випромінювання, а також не містять ртуті.

Антибактеріальна система захисту

Як і в усіх холодильниках SNAIGĖ, у цю модель впроваджено антибактеріальну систему захисту. Вона захищає від шкідливих бактерій, що стимулюють процес гниття продуктів і спричиняють небезпечні захворювання.

Містка металева полиця для пляшок

На полиці одночасно можна розмістити п’ять пляшок об’ємом 1,5 л. Вона витримує вагу понад 10 кг. Полиця дасть змогу заощадити місце й підтримувати лад у холодильнику.

Відділення з кришкою

Відділення з кришкою не дасть запахам поширюватися по всьому холодильнику. У ньому зручно зберігати харчові продукти із сильним запахом, наприклад, сири, паштети.

 

SNAIGĖ RF35SM

SNAIGĖ RF58NG

Код товару

RF35SM-S1CB21

RF58NG-P5CB260

Тип

холодильник із морозильною камерою

холодильник із морозильною камерою

Клас енергоефективності

A+

A+

Керування

поворотні перемикачі

сенсорне (електронне)

Кількість компресорів

1

1

Загальний (корисний) об’єм

310 л

303 л

Об’єм холодильної камери

191 л

229 л

Об’єм морозильної камери

119 л

74 л

Products from publication
SKU: RF35SM-S1CB21
out of stock
 
Type: fridge-freezer; Energy class: A+; Control: rotary switches; Number of compressors: 1; Number of cameras: 2 pcs; Total volume: 310 l; Volume of refrigerating chamber: 191 l; Freezer volume: 119 l; Freezer location: at the bottom; Functionality: Fast freeze, Reversible doors, Antibacterial protection, LED lightening; Color: stainless steel; Dimensions (HxWxD): 194.5х60х62;
SKU: RF58NG-P5CB260
out of stock
 
Type: fridge-freezer; Energy class: A+; Control: touchscreen, electronic; Number of cameras: 2 pcs; Total volume: 338 l; Volume of refrigerating chamber: 208 l; Freezer volume: 74 l; Volume of zero camera: 21 l; Freezer location: at the bottom; Functionality: Freshness zone, Antibacterial protection, Adjusting the temperature of refrigerator compartment; Color: stainless steel; Weight: 69 kg;
Menu
Products catalog
Products catalog