Легкий і зручний садовий повітродув Bosch ALB 18 Li

Головна Огляди Легкий і зручний садовий повітродув Bosch ALB 18 Li
12.02.2021

Акумуляторний садовий повітродув Bosch ALB 18 Li є оптимальним інструментом, із допомогою якого можна прибрати листя в саду, на терасі та територію перед приватним будинком. Пристрій забезпечує свободу дій і мобільність під час прибирання. Швидкість потоку повітря до 210 км/год дає змогу прибирати швидко й ефективно.

Легкість і незалежність

Завдяки ефективній літій-іонній акумуляторній батареї з напругою 18 В більше не потрібні подовжувачі, тож користувач тепер легко зможе навести лад у важко­доступних місцях, зокрема на клумбах, між чагарниками та деревами. Час роботи на одному заряді становить до 10 хвилин. Пристрій доволі легкий, адже важить 1,8 кг. Модель ALB 18 Li оснащено ергономічним руків’ям із м’якою накладкою для комфортної експлуатації.

Регульованість та ефективність

Забезпечуючи максимальну швидкість потоку повітря 210 км/год, повітродув ALB 18 Li демонструє високу ефективність роботи. Пристрій оснащено мікросхемою Syneon Chip, яка регулює використання енергії, забезпечуючи оптимальний ККД і збільшуючи час роботи від акумулятора. Система Bosch Power for ALL дає змогу використовувати одну акумуляторну батарею й один зарядний пристрій в усіх інструментах Home & Garden, що належать до цієї системи. Під час зберігання не займає багато місця завдяки знімній трубі.

Акумуляторний повітродув Bosch ALB 18 Li

  • Код товару: 0.600.8A0.501
  • Тип акумулятора літій-іонний
  • Напруга акумулятора 18 В
  • Швидкість потоку повітря 210 км/год
  • Час заряджання акумулятора 1 год
  • Час роботи акумулятора до 10 хв
  • Розмір (ш × в × д) 16 × 22 × 89 см
  • Вага 1,8 кг

Товари з публікації
код товару: 0.600.8A0.501
5999 грн*
є в наявності
Акумуляторний садовий повітродув ALB 18 Li - гнучка і мобільна робота в будь-якому саду. Продуктивний літій-іонний акумулятор 18 В дозволяє повітродуву працювати по всіх усюдах. Маса всього 1,8 кг і ергономічна рукоятка для зручності роботи. Завдяки максимальній швидкості повітряного потоку 210 км/ч садовий повітродув забезпечу високу якість роботи. Він оснащений мікросхемою Syneon Chip, що регулює споживання енергії для забезпечення оптимальної ефективності та збільшення тривалості роботи. Power for ALL від Bosch дозволяє використовувати один акумулятор і зарядний пристрій у всіх інструментах Home & Garden, що входять в цю систему.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів