Пізнавальна та розвиваюча: інноваційна іграшка Magic Jinn від Zanzoon

Головна Огляди Пізнавальна та розвиваюча: інноваційна іграшка Magic Jinn від Zanzoon
09.03.2021

Здавна відомо, що саме під час гри дитина краще засвоює нові знання. Щоб допомогти їй розвиватися, батьки мають стимулювати допитливість, бажання навчатися та задовольняти дитячу нескінченну жагу до нових відкриттів. Саме для цього призначені інноваційні, пізнавальні та розвивальні ігри, створені компанією ZanZoon. Граючи з ними, діти здобувають знання у веселий і цікавий спосіб.

Девіз французької компанії ZanZoon: «Ми робимо ігри з пристрастю та за високими стандартами». Саме тому вони вирізняються високою якістю, безпекою, функціональністю, а також унікальним сучасним дизайном.

Інтерактивна іграшка Magic Jinn

Це може здатися дивним, але Magic Jinn вміє читати думки, вгадувати слова з теми «Тварини», які йому загадають, а також розпізнавати голос.

Інтерактивний Джин оснащений кращим програмним забезпеченням із найпотужнішою пошуковою та розпізнавальною платформою, розробленою та запатентованою французькою компанією ZanZoon.

Розумне звірятко

Щоб грати з магічним Джином, дитині не обов’язково вміти читати. Суперобізнане звірятко самостійно розповість і пояснить правила гри. Magic Jinn справжній розумник – він знає сотні тварин, навіть тих, що вже зникли з нашої планети або ніколи не існували! У нього дуже приємний голос і рухомі руки. Коли він ставить запитання, у нього загоряються очі. Між завданнями тваринка робить невеличку паузу, немов концентруючись та налаштовуючи телепатичний зв’язок із дитиною. А відповідаючи, Джинн може шуткувати.

Розвиток і веселощі

Із магічним Джином можна веселитися досхочу, кидаючи йому виклик і випробовуючи його знання. Якщо гравець розумніший за нього та знає тварин, про які не знає і не чув Magic Jinn, тоді на нього чекає перемога.

Граючи з Джинном, дитина діє за певним алгоритмом, розширює світогляд, вдосконалює світогляд та артикуляцію.

Як працює Magic Jinn?

У іграшки немає кнопок. Спілкування з Magic Jinn відбувається тільки за допомогою діалогу.

Джинн повністю україномовний і має професійне озвучування. Гра з ним обов’язково сподобається як дітям, так і дорослим.

Якщо вже награлися з Magic Jinn та хочете перепочити, потрібно доторкнутися до його носа знову, і тоді він вимкнеться. Якщо залишити іграшку без дії, вона самостійно вимкнеться за 60 секунд.

НАТИСНІТЬ НА НІС MAGIC JINN. ВІН ПОЧНЕ ГОВОРИТИ ТА ПОПРОСИТЬ ПОДУМАТИ ПРО ЯКУСЬ ТВАРИНКУ.

Magic Jinn просить сказати «Я ГОТОВИЙ», коли загадаєте тварину та будете готові до початку гри. Чітко та голосно вимовіть «Я ГОТОВИЙ», щоб гра розпочалася.

Magic Jinn поставить кілька запитань, таким чином відгадуючи тварину, яку загадали.

Можна відповідати таким чином:

  • «ТАК»;
  • «НІ»;
  • «НЕ ЗНАЮ»;
  • «НАПЕВНО, ТАК». Якщо думаєте, наприклад, про слона, а Magic Jinn запитує, чи є вибрана тварина небезпечною для людини;
  • «ПОВТОРИ ЩЕ РАЗ». Якщо не почули або не зрозуміли запитання;
  • «НАЗАД». Коли хочете повернутися до запитання, яке вже поставлено, і змінити свою відповідь.

Характеристики:

  • Матеріал пластик
  • Колір помаранчево-синій
  • Вік від 5 років
  • Наявність батарейок входять до комплекту
  • Тип батарейок 3 × AAA / LR03 1.5V (мізинчикові)
  • Розмір іграшки 14 × 10 × 7,5 см
  • Розмір пакування 25 × 18 × 10 см

Товари з публікації
код товару: 5020063Z
492 грн*
є в наявності
Магічний Джинн Magic Jinn - це захоплююча інтерактивна іграшка, вона має не тільки функцію розпізнавання голосу, але і вміє читати думки, вгадувати слова з теми "Тварини", які ви загадаєте! Джин оснащений кращим програмним забезпеченням з повністю реалізованою найпотужнішою пошуковою та розпізнавальною платформою, розробленою і запатентованою французькою компанією Zanzoon. Щоб грати з Магічним Джином, дитині не обов'язково вміти читати, супер обізнане звірятко самостійно розповість і пояснить правила гри.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів