Монітори ASUS для творців, або новий вимір професійних можливостей

Головна Огляди Монітори ASUS для творців, або новий вимір професійних можливостей
12.03.2021

Лінійку професійних моніторів ASUS ProArt розроблено для творців контенту – людей, які працюють із форматом 2D (фото, відео та кольорокорекцією), і для тих, хто пов’язаний із 3D-моделюванням для завдань архітектури, розроблення ігор і багатьох інших проєктів. Об’єднує всіх цих професіоналів те, що вони мають вкрай високі вимоги до якості відтворення зображення на моніторі.

Найвища точність передавання кольорів

Професіонали кольорокорек­ції покладаються на професійні дисплеї, аби бути впевненими, що їхні твори мають саме такий вигляд, як задумано. Монітори ProArt відкалібровані в заводських умовах, щоби гарантувати провідну в галузі точність передавання кольорів. Монітори мають сертифікацію Calman Verified: для цього кожен із них проходить суворе, ретельне тестування, що гарантує високий стандарт якості продукції.

Професійні монітори ProArt забезпечують 100-відсоткове охоплення колірних просторів sRGB і Rec. 709, а також високу точність передавання кольору (∆E <2), що задовольняє запити більшості професіоналів щодо якості відтворення картинки.

Точне й гнучке налаштування

Незалежно від того, до якого комп’ютера підключений монітор ProArt, програмне забезпечення ASUS ProArt Calibration дає змогу гнучко й точно налаштувати параметри передавання кольору та компенсацію нерівномірності підсвічування. Налаштування зберігаються в спеціальному профілі у внутрішньому чипі монітора, а не на комп’ютері, тому їх не потрібно встановлювати заново під час підключення монітора до різних джерел відеосигналу.

ProArt Preset і ProArt Palette

У нових дисплеях застосовано ексклюзивні фішки професійних моніторів ASUS: техно­логії ProArt Preset і ProArt Palette. ProArt Preset надає кілька режимів для швидкого налаштування колірної гами для різних сценаріїв роботи. Завдяки ProArt Palette користувач може налаштовувати монітори за допомогою широкого діапазону параметрів, зокрема параметри колірного відтінку, температури й гами.

HDR – максимальне наближення до реальності

Технологія HDR, яку застосовано в моніторах ProArt, максимально наближує зображення на екрані до того, якими можна побачити об’єкти в реальності. Монітори з розширеним динамічним діапазоном здатні відображати більше градацій яскравості, як порівняти зі звичайними, тому зображення виходить більш реалістичним і контрастним, усі деталі чіткі як в яскравих, так і в темних сценах.

Щоб очі не втомлювалися

Із турботою про зір користувачів ASUS використовує в моніторах сертифіковані TÜV Rheinland технології Flicker-Free та Low Blue Light для забезпечення комфортного перегляду. Технологія Flicker-Free допомагає зменшити мерехтіння на екрані та призначена для мінімізації втоми очей, коли користувачі проводять незліченні години перед дисплеєм. За допомогою технології Low Blue Light можна легко вибрати комфортний рівень інтенсивності синього кольору відповідно до сценарію використання.

Сучасні інтерфейси

Монітори серії ProArt наділені сучасними інтерфейсами, зокрема HDMI, DisplayPort, USB hub і Dual-link DVI-D (тільки у моделі PA278QV).

Монітори PA248QV та PA278QV

Яскравими представниками серії моніторів ProArt є моделі PA248QV та PA278QV, які поєднують найкращі властивості топових технологій лінійки зі збалансованою ціною. Представлені моделі вирізняються високоякісними матрицями IPS в безрамковому дизайні. Молодша модель має оптимальну для 24-дюймової діагоналі роздільну здатність 1 920 × 1 200 пікселів, а старша може похвалитися значним Quad HD (2 560 × 1 440 пікселів) за діагоналі 27 дюймів.

 

PA248QV

PA278QV

Діагональ

24,1”

27”

Роздільна здатність

1 920 × 1 200

2 560 × 1 440

Співвідношення сторін

16:10

16:9

Тип матриці

IPS

IPS

Яскравість

300 кд/м2

350 кд/м2

Контрастність

1 000:1

1 000:1

Швидкість відгуку

5 мс (GTG)

5 мс (GTG)

Колірне охоплення

100 % sRGB 100 % Rec.709

100 % sRGB100 % Rec.709

Точність відтворення кольорів

∆E < 2

∆E < 2

Порти

DisplayPort 1.2 × 1;

HDMI (v1.4) × 1;

VGA × 1;

USB 3.0 Type-A × 4;

3,5 мм × 1

DisplayPort 1.2 × 1;

HDMI (v1.4) × 1;

Dual-link DVI-D × 1;

USB 3.0 Type-A x 4;

3,5 мм × 1

Кути нахилу

Нахил: -5°~+35°

Поворот: +90°~-90°

Налаштування за висотою: 0~130 мм

Нахил: -5°~+35°

Поворот: +90°~-90°

Налаштування за висотою: 0~130 мм

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів