Витончений ноутбук ZenBook з OLED-дисплеєм

Головна Огляди Витончений ноутбук ZenBook з OLED-дисплеєм
15.03.2021

Новітня модель престижної серії ультра­портативних ноутбуків-трансформерів ZenBook Flip S — 13,3-дюймовий ZenBook Flip S (UX371) — працює на базі мобільних процесорів Intel Core 11-го покоління (Tiger Lake), а деякі її конфігурації мають сертифікацію Intel Evo.

Найкраще передавання кольору

Ноутбук може похвалитися чудовою сенсорною OLED-панеллю з роздільною здатністю 4K/UHD, яка вирізняється кінематографічним колірним охопленням 100 % DCI-P3. Панель, сертифікована за стандартом розширеного динамічного діапазону VESA DisplayHDR500 True Black, відображає контрастне зображення з глибоким чорним.

Точність передавання кольору підтверджує сертифікація PANTONE Validated. У пристрої реалізовані технології, що сприяють зменшенню стомлюваності очей під час роботи перед екраном упродовж тривалого часу, сертифіковані лабораторією TÜV Rheinland, тому цей дисплей чудово підходить і для розваг, і для професійної роботи.

Дизайн преміум-класу

ZenBook Flip S має розкішний дизайн преміум-класу з матовою чорною обробкою кришки й робочої поверхні корпусу, контрастним мідно­червоним огранюванням і декоративною смужкою зі шліфованого алюмінію. Новинку оснащено високо­точним шарніром 360° ErgoLift, завдяки чому можна використовувати пристрій у кількох режимах: ноутбук, планшет, стенд, режим перегляду («хатка»).

Комфортне введення

Панель ASUS NumberPad 2.0 на місці тачпада робить більш комфортним введення числових даних, а на клавіатурі, що займає всю ширину корпусу, знайшлося місце для додаткових функціональних клавіш.

Продуктивність і швидкість

Високу продуктивність забезпечує процесор Intel Core нового покоління з графікою Intel Iris Xe у поєднанні зі швидкісною оперативною пам’яттю LPDDR4 × 4 266 МГц до 16 ГБ і твердотільним накопичувачем PCIe 3.0 × 4 до 1 ТБ. Для максимальної зручності підключення ZenBook Flip S пропонує два порти Thunderbolt 4 у вигляді рознімів USB-C, порт USB 3.2 Gen 1 Type-A і повнорозмірний вихід HDMI.

Ефективне шумозаглушення

Оскільки дедалі більше людей працюють дистанційно, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Додаток MyASUS пропонує функцію ClearVoice Mic, яка фільтрує фонові шуми під час звукозапису, а в режимі Multi-Presenter ще й вирівнює гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків.

Працює без заряджання 15 годин

ZenBook Flip S може працювати без заряджання до 15 годин — вистачить на найдовший робочий день. Він сумісний із різними зарядними пристроями стандарту USB-C, тому за крайньої потреби його можна легко підзарядити від портативних зарядних пристроїв або зовнішніх акумуляторів.

Стилус для творчості

У комплекті постачання ноутбука є активний стилус ASUS Pen для сенсорного введення з 4 096 рівнями тиску, тому його можна використовувати для творчості.

Технічні характеристики ASUS ZenBook Flip S (UX371)

  • Процесор Intel Core i7-1165G7, Intel Core i5-1135G7
  • Оперативна пам’ять до 16 ГБ, LPDDR4 × 4 266 МГц
  • Екран 13,3" OLED 4K UHD (3 840 × 2 160) 16:9, сенсорний, тонка рамка NanoEdge, кути огляду 178°, 100 % DCI-P3
  • Відеокарта Intel Iris Xe Graphics
  • Накопичувач SSD до 1 ТБ, PCIe 3.0 × 4, M.2
  • Бездротовий інтерфейс Wi-Fi 6 (802.11ax)
  • Порти 2 × Thunderbolt 4 USB-C (до 40 Гбіт/с), 1 × USB3.2 Gen 1 Type-A (до 5 Гбіт/с), 1 × стандартний HDMI
  • Батарея 67 Вт·год, 4 ел.
  • Операційна система Windows 10
  • Вага ~1,2 кг

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів