Поповнення ігрового арсеналу Dream Machines

Головна Огляди Поповнення ігрового арсеналу Dream Machines
17.03.2021

Ринок геймінг-індустрії не припиняє дивувати, тому польський виробник тримає руку на пульсі та дослухається до побажань аудиторії. Шукаєте бездротову мишу? Або, можливо, цікавитеся надлегкими ігровими ноутбуками? Усе це готові запропонувати Dream Machines.

Компактні машини для тих, хто цінує свободу

Нова модель у портфоліо ноутбуків Dream Machines, що відрізняється від інших ультратонкою конструк­цією, габаритами та ігровою потужністю. Вирушаєте у відпустку чи на кілька днів за місто? Новий ігровий ноутбук Dream Machines стане найкращим супутником. Вдало підібрані компоненти дадуть змогу грати на відстані від дому, а завдяки відповідному формфактору та малій вазі (1,5 кг) можна брати ноутбук із собою в будь-яку подорож.

За ігрові можливості відповідають відеокарти GTX 16 серії та Intel Tiger Lake 11 генерації. Завдяки 14-дюймовому IPS-екрану, тонким рамкам, стильному та сучасному дизайну ніщо не відволікатиме від ігрової сесії, тому можна повністю зануритися у віртуальний світ та отримувати задоволення від гри з максимальним комфортом.

Серія G/RG – ще більший вибір

Comet Lake-H – це актуальна серія процесорів для мобільних робочих станцій та ігрових ноутбуків. Intel представила дві нові моделі: і7-10870H та і5-10200Н. Dream Machines не ­залишилася осторонь й розширила лінійку G/RG новими процесорами.

Core i5-10200Н буде встановлений у бюджетних ноутбуках DM, створюючи ще більшу конкуренцію на ринку. Core i7-10870Н є більш прогресивним ігровим рішенням, тому цими процесорами будуть оснащені пристрої вищого цінового сегмента. Попри оснащення лептопів новими процесорами, серія G/RG так само йде пліч-о-пліч із трендами. Сучасний дизайн, ігрові відеокарти, можливість конфігурації – усе це й багато іншого знайдете в ноутбуках Dream Machines.

Бездротова миша DM6 Holey Duo

Dream Machines впевнено входить на ринок бездротових мишок. Цього разу виробник презентує користувачам новинку – DM6 Holey Duo. Значною перевагою миші є її універсальність та унікальність. Завдяки новим технологіям DM мишка буде не тільки бездротовою і зможе автономно працювати до 70 годин: якщо приєднати кабель-шнурівку, можна перетворити мишку на дротову. Отже, навіть якщо немає напохваті зарядного пристрою, мишка продовжуватиме працювати.

Вага новинки становить 79 г, але це не завадило оснастити мишу ігровим сенсором PixArt 3335 із чутливістю до 16 000 DPI та перемикачами Huano Blue, що є одними з найкращих на ринку.

Сконфігуруйте ноутбук мрії

У Dream Machines можна самостійно конфігурувати власний ноутбук: вибрати виробника ОЗП і дисків, збільшити обсяг пам’яті, замінити звичайні термоінтерфейси й навіть вибрати процесор у ноутбуці.

Це все можна зробити на офіційній сторінці Dream Machines – www.dreammachines.com.ua.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів