Світ графічної якості та продуктивності SAPPHIRE

Главная Обзоры Світ графічної якості та продуктивності SAPPHIRE
30.03.2021

ERC підписала угоду про співпрацю із SAPPHIRE Technology – провідним виробником відеокарт Radeon.

Що, крім відеокарт, представлено в асортименті SAPPHIRE

  • Вбудовані рішення SAPPHIRE – материнські плати для електронних гральних автоматів, інформаційних табло, систем промислового контролю та автоматизації, тонких клієнтів, POS-терміналів, кіосків тощо.
  • Професійні графічні засоби SAPPHIRE – графічні продукти серії GPRO, корпуси для зовнішньої відеокарти GearBox Thunderbolt 3 eGFX Solution, універсальні порти Thunderbolt 3 та USB-C.
  • Рішення SAPPHIRE Compute GPU – обчислювальна система SAPPHIRE INCA CS-14 на базі 14 інноваційних графічних процесорів із показниками продуктивності, енерговитрат та повітряного потоку, що оптимізовані для майнінгу криптовалюти Ethereum.

Спеціаліст із нових ідей та технологій

SAPPHIRE Technology є провідним світовим виробником та глобальним постачальником інноваційних відеокарт та материнських плат. Компанія постачає продукти на базі AMD Radeon, орієнтовані на шанувальників ігор, кіберспортсменів та поціновувачів високо­якісної графіки, а також пропонує багато інших професійних графічних продуктів та інтегрованих системних рішень. Нещодавно SAPPHIRE вийшов на нові ринки, коли представив низку серверних систем GPU Compute, створених для використання в блокчейн-технологіях та в комерційному майнінгу.

Ігрова серія SAPPHIRE NITRO

Поєднання інновацій, високої потужності та збалансований підхід до співвідношення ціна-якість є виразною ознакою SAPPHIRE — оптимального постачальника відеокарт для користувачів-ентузіастів. Розроблена «з нуля» ігрова серія відеокарт SAPPHIRE NITRO увібрала в себе найкраще, аби зробити відчуття від гри незабутніми. Ці моделі оснащено найновітнішими технологіями: ретельно підібраними ядрами з обмежених серій, двома ігровими режимами Tri-XX, найкращими системами охолодження тощо. Завдяки новітній графічній архітектурі AMD відеокарти NITRO+ гарантують стабільність в іграх із максимальними потребами. А витончений елегантний дизайн цих відеокарт спроєктовано так, що вони стануть прикрасою будь-якого корпусу.

Бюджетні карти SAPPHIRE PULSE

Відеокарти SAPPHIRE PULSE оснащені високо­продуктивними компонентами, необхідними для створення неповторних вражень від гри. До того ж їхня вартість не є захмарною й задовольнить більшість користувачів незалежно від того, чи є вони новачками, чи грають на професійному рівні. Продукти лінійки Pulse створено з урахуванням потреб сьогодення й вимог майбутнього.

Мрія кожного геймера

Найвища продуктивність за доступною ціною. Завдяки якісним компонентам, надійній конструкції та високоефективній архітектурі AMD RDNA ця відеокарта пропонує надзвичайно високу продуктивність і широкі ігрові можливості. Система охолодження Dual-X забезпечує оптимальне відведення тепла з графічного процесора, пам’яті та компонентів VRM, до того ж робить це тихо та комфортно.

Відеокарта SAPPHIRE PULSE RX 5700 XT

  • Код товару: 11293-01-20G
  • Тип відеокарти ігрова
  • Максимальна кількість моніторів 4
  • Максимальна роздільна здатність 4 096 × 2 160 (HDMI), 5 120 × 2 880 (DisplayPort 1.4)
  • Обсяг пам’яті 8 192 МБ GDDR6
  • Розніми HDMI, DisplayPort 1.4 × 3

Товары из публикации
код товара: 11293-01-20G
нет в наличии
 
Высочайшая производительность по доступной цене – то, о чем мечтает любой геймер. Благодаря качественным компонентам и надежной конструкции, PULSE RX 5700 XT предлагает исключительную производительность в разрешении 1440p и широчайшие игровые возможности, ставшие реальностью благодаря новой высокоэффективной архитектуре AMD RDNA. Безупречная система охлаждения Dual-X не только обеспечивает оптимальный отвод тепла с графического процессора, памяти и компонентов VRM, но и выдерживает уровень шума на комфортном уровне.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров