Ноутбук HP ENVY 13: стиль і потужність преміального класу

Home Reviews Ноутбук HP ENVY 13: стиль і потужність преміального класу
21.07.2021

Компанія HP не втомлюється дивувати користувачів якісними та модними лептопами. До нас на огляд потрапив новий потужний ультрабук HP ENVY 13ba1000ua, що з першого погляду захоплює стильним дизайном і незвичним ніжно-золотистим кольором, натякаючи на преміальність продукту. Тож, розглянемо детально, які його головні особливості та що саме ховається всередині цього девайса.

Дизайн та ергономіка

Ноутбук HP ENVY 13 має міцний алюмінієвий корпус із золотистим напиленням. Лептоп легкий і тонкий: вага становить 1,3 кг, а товщина – 17 мм. У руках ноутбук відчувається цільним, нічого не скрипить і не «люфтить».

На нижній кришці розташовано решітку охолодження та дві гумові ніжки для надійної фіксації на столі. Також знизу знаходяться два динаміки бренда Bang & Olufsen, що гучно та чисто відтворюють музику.

Попри компактну діагональ у 13 дюймів, розробникам вдалося вмістити майже повнорозмірну клавіатуру. Хід клавіш плавний і м’який, а для комфортного друку тексту в сутінках додане підсвічування.

З-поміж особливостей конструкції HP ENVY 13 варто виділити спеціальний підйомний шарнір, що покращує охолодження та робить кут нахилу клавіатури більш ергономічним.

Інтерфейси підключення

Із правого боку розташовано вхід живлення, порт USB 3.1 із функцією Sleep-and-Charge для заряджання смартфона, навіть коли ноутбук вимкнений, і кардридер microSD.

Із лівого – комбінований рознім для навушників і мікрофона, ще один класичний повнорозмірний USB 3.1 Type-A і мініатюрний поворотний USB Type-C.

Дисплей і безпека

Ноутбук HP ENVY оснащено глянцевим сенсорним екраном із антибліковим покриттям, IPS-матрицею, роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів та яскравістю 400 ніт. Лептоп має надтонкі рамки та широкі кути огляду. Над екраном ENVY 13 знаходяться два внутрішні мікрофони та камера зі шторкою приватності.

За додаткову безпеку даних на ENVY 13 відповідає сканер відбитків пальців, що органічно вписаний у тачпад. Тож, для входу в систему не потрібно вводити кожен раз пароль, а достатньо лише доторкнутися до зчитувача відбитків пальців.

Процесор та автономність

HP ENVY 13 оснащено потужним чотириядерним процесором Intel Core i7-1165G7 із базовою частотою 2,8 ГГц та авторазгоном до 4,7. Також ноутбук має SSD-накопичувач на 1 ТБ і 16 ГБ оперативної пам’яті DDR4. До слова, зі встановленою операційною системою Windows 10 Home лептоп одразу готовий до експлуатації.

Акумулятор в ENVY 13 має місткість 15 Вт/год, чого вистачить до 14 годин залежно від робочого сценарію. А технологія Power Delivery заряджає батарею на 30% за півгодини.

Висновок

HP ENVY 13 – це елегантний та потужний ноутбук, який стане надійним помічником вдома, на роботі та під час подорожей. Золотаве забарвлення та надмала вага сподобається, в першу чергу, прекрасній половині людства: і студентці, і бізнес-леді. Яскравий і фотографічно-точний IPS-екран створений для перегляду власноруч зроблених світлин і голлівудських блокбастерів. А флагманський з-поміж енергоощадних процесор і великий обсяг оперативної та постійної пам’яті допоможе не думати про апгрейд ще багато років.

Products from publication
SKU: 423U5EA
out of stock
...
 
Type: laptop; Screen size: 13.3 "; Screen resolution: 1920x1080; Matrix type: IPS; CPU: Intel Core i7 1165G7; Number of processor cores: 4; Clock frequency: 2.8 GHz; Type of memory: DDR 4; RAM: 16 GB; Type of graphics card: discrete; Video card: nVIDIA GeForce MX450; Amount of video memory: 2048 MB; Memory type: GDDR6 ; Type of drive: SSD; Color: gold; Weight: 1.3 kg;
Menu
Products catalog
Products catalog