Високоефективна дизайн-студія: огляд графічного планшета Huion Inspiroy Keydial KD200

Головна Огляди Високоефективна дизайн-студія: огляд графічного планшета Huion Inspiroy Keydial KD200
01.11.2021

Huion продовжує створювати передову та практичну продукцію, що сприяє становленню талановитих цифрових художників як в Україні, так і по всьому світу. З-поміж такої продукції варто відзначити Inspiroy Keydial KD200, цей графічний планшет вперше поєднав в собі безліч корисних «фічей», як-от: вбудований модуль Bluetooth 5.0, клавіатуру, контролер набору та швидке заряджання.

Тож таку зручну інтеграцію в одному пристрої точно оцінять представники творчих професій. Детальніше – в огляді.

Особливості Inspiroy Keydial KD200:

  • Інноваційний дизайн для безмежної творчості.
  • Інтеграція графічного планшета, клавіатури та контролера набору в одному пристрої.
  • Вбудований модуль Bluetooth 5.0 для більшої продуктивності.
  • Бездротовий стилус PW517 працює без батареї та оснащений новою технологією Huion – PenTech 3.0.
  • Тривалий час автономної роботи: заряджається за 1,2 години та продовжує працювати протягом 18 годин.
  • Відмінна сумісність: може працювати з пристроями, що підтримують Windows, MacOS та Android. Може підключатися до пристроїв Android без адаптера OTG.

Комплектація

У чорній компактній коробці на власника чекає непогана комплектація, а саме: графічний планшет Inspiroy Keydial KD200, перо PW517 із наконечником, тримач для пера PH05A, десять знімних наконечників (всередині тримача), USB-С кабель, OTG адаптер (USB-С), Bluetooth модуль та інструкція.

Дизайн та ергономіка

Модель Keydial KD200 вже отримала міжнародне визнання за вдалу конструкцію та чудові експлуатаційні якості. Вона стала володарем таких нагород за дизайн, як-от: Golden Dot Award в Тайвані, Good Design Award в Японії та Red Star Design Award в Китаї.

Щодо дизайну графічного планшету KD200, то він доволі лаконічний, має компактні розміри та виконаний у сіро-металевому кольорі. Його габарити становлять 394,5 × 187,7 × 8,5 мм, товщина – 8,5 мм, а вага – 650 г. Тому неважливо де ви знаходитесь, вдома або в дорозі, цей графічний планшет завжди напохваті завдяки своїй ергономічності.

Із лівого боку розташовується клавіатура, на якій знаходяться: клавіша увімкнення/вимкнення, 5 програмованих клавіш (К1-К5), 23 стандартні клавіші та один круглий контролер.

Також на верхній грані планшета знаходиться один універсальний порт – USB Type-C.

Із правого боку маємо тільки логотип компанії.

На задній частині корпусу розташовані чотири прогумовані ніжки, щоби гаджет не ковзав під час роботи.

Функціонал

Із фронтального боку Inspiroy Keydial KD200 знаходиться робоча поверхня (її область становить 226 × 142,88 мм), яка за своєю текстурою нагадує аркуш паперу. Сам екран має шорстке покриття, завдяки чому девайс захищено від зайвих подряпин і відбитків пальців. Крім того, завдяки тертю цифрового пера під час його ковзання по планшету KD200 у користувача виникає враження, що він пише по паперовій поверхні, тим самим створюючи більшу реалістичність у процесі творчої роботи.

До слова, вдала інтеграція графічного планшета, клавіатури та контролеру створюють надзвичайно зручний пристрій для представників творчих професій. Планшет KD200 оснащений клавішами, що найчастіше використовуються, тож додаткової клавіатури тут не потрібно.

Користувач може насолоджуватися доступним інтерфейсом з першого ж використання:

  • 5 запрограмованих клавіш: К1-К5.
  • 23 стандартні клавіші: можуть функціонувати як самі по собі в режимі звичайної клавіатури, що підтримує безперервне введення даних, так і в комбінаціях клавіш.
  • Круглий контролер може налаштовуватися користувачем під різні функції залежно від індивідуальних потреб. Наприклад, збільшення/зменшення полотна, регулювання розміру пензля, прокручування сторінки вгору/вниз.

Цифровий стилус PW517 функціонує без батарейок та інших елементів живлення, що є дуже зручним варіантом для використання. Перо розроблено на основі технології PenTech 3.0, що забезпечує більш природне та точне малювання.

На додаток, 8192 рівні чутливості до тиску та підтримка нахилу до ±60° дають змогу легко та природно отримувати лінії різної ширини та насиченості, регулюючи кут нахилу пера та силу натиску.

Крім того, спеціальна антифрикційна силіконова ручка допомагає руці менше стомлюватися під час тривалого творчого процесу.

Автономність

Модель Inspiroy Keydial KD200 оснащено сучасним модулем бездротового зв’язку Bluetooth 5.0, що не лише забезпечує більш широку відстань зв’язку та швидше передавання сигналу, але й також гарантує просте підключення до ПК, смартфона або планшета, допомагаючи підвищити загальну продуктивність користувача.

Також не викликає сумнівів той факт, що завдяки тривалому часу роботи (до 18 годин) від акумулятора KD200 може задовольняти потреби більшості представників творчих професій, не кажучи вже про те, що тривалість повного циклу заряджання пристрою становить лише 1,2 години. А місткість його батареї – 1100 мА год.

Висновок

Отже, графічний планшет Huion Inspiroy Keydial KD200 дійсно зарекомендував себе як надійний девайс і вірний помічник для кріейторів. Інноваційний дизайн, чисельні міжнародні нагороди, зручні інтеграції, що втілились в одному пристрої гарантують якісне цифрове малювання для кожного будь-де та будь-коли.

Технічні характеристики:

  • Код товару: KD200_HUION
  • Робоча область: 226 × 142,88 мм
  • Технологія пера: без батареї
  • Роздільна здатність пера: 5080 LPI
  • Рівні тиску пера: 8192
  • Розпізнавання нахилу: ±60°
  • Мінімальна висота читання: 10 мм
  • Швидкість відгуку: 220PPS
  • Кількість налаштованих експрес-програм: 23 P / 5 S
  • Підключення: USB-C
  • Підтримка ОС: Windows 10 64bit (Bluetooth), MacOS 10.12, Android 6.0 або пізніше
  • Bluetooth: 5.0
  • Місткість батареї: 1100 мА год
  • Розмір пристрою: 394,5 × 187,7 × 8,5 мм
  • Вага: 650 г

Товари з публікації
код товару: KD200_HUION
немає в наявності
Перший в галузі графічний планшет з підтримкою Bluetooth 5.0, в якому є цікаве поєднання графічного планшета з клавіатурою і циферблатом. Інтеграція графічного планшета, клавіатури і циферблата створює високоефективну дизайн-студію для представників творчих професій. Оснащений найбільш часто використовуваними комбінаціями клавіш, не потребує додаткової клавіатури. Насолоджуйтеся відмінним призначеним для користувача інтерфейсом з першої секунди.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів