Телевізори Samsung для найкращого геймінгу

Головна Огляди Телевізори Samsung для найкращого геймінгу
03.11.2021

Кожен етап створення телевізорів Samsung Neo QLED та QLED 2021 року відбувався з урахуванням потреб геймерів. Гральні консолі наступного покоління вимагають дисплеїв, що покра­щують і продуктивність, і якість зображення. Найсучасніші моделі Neo QLED та QLED призначені саме для цього.

Плавний геймплей

У лінійці телевізорів Samsung 2021 року презентовано інтуї­тивно зрозумілу гральну панель (Game Bar), із якою геймери зможуть легко налаштувати співвідношення сторін екрана, перевірити затримку вхідного сигналу, під’єднати бездротову гарнітуру тощо. У режимі гри (Game Mode) QLED оптимізує геймплей завдяки процесору на основі штучного інтелекту (AI). Роздільна здатність 4K, частота оновлення екрана 120 Гц, затримка менш як 5,8 мс, геймінг зі швидкістю 120 кадрів/с і можливість роздивитися будь-яку деталь роблять телевізори Neo QLED та QLED найкращими супутниками для консолей наступного покоління.

Технологія AMD FreeSync Premium Pro

50-дюймова QN90A, усі інші 55-дюймові та більші моделі QLED, починаючи із серії Q70A, є першими телевізорами з підтриманням технології AMD FreeSync Premium Pro. Завдяки поєднанню плавного та якомога більш продуктивного геймінгу без розривів зображення та нашарування кадрів із візуально приголомшливим HDR і низькою затримкою гральний досвід через консоль або ПК стає незабутнім.

Обидва співвідношення екрана

Лінійка Neo QLED та QLED 2021 року переносить на телевізори імерсивний геймінг ультрашироких гральних моніторів Samsung. Це надає можливість запускати на телевізорах Samsung ігри як із широким співвідношенням сторін екрана (21:9), так і з ультрашироким — 32:9. Моделі Neo QLED та QLED 2021 року підтримують обидва співвідношення екрана — і 21:9, і 32:9, тож геймери не пропустять жодної події, хай в якій віддаленій частині грального поля та відбудеться.

Відстеження звуку Game Object Tracking Sound

Чітке, виразне й імерсивне звучання Neo QLED та QLED 2021 року стає чудовим доповненням до гри. Функція відстеження звуку Game Object Tracking Sound використовує AI, щоби проєктувати аудіо в приміщенні відповідно до подій на екрані: почувши, наприклад, кроки іншого гравця, користувач точно знатиме, звідки саме він наближається.

У режимі гри (Game Mode) QLED оптимізує геймплей завдяки процесору на основі штучного інтелекту (AI).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів