Підкорення LG CES 2021

Головна Огляди Підкорення LG CES 2021
05.11.2021

LG встановила нові рекорди на головній виставці споживчої електроніки CES, здобувши понад 190 нагород у різних категоріях.

LG підкорила світову арену інновацій CES 2021 та отримала найбільше нагород за всю історію бренда. Грандіозна виставка, що проходила в цифровому форматі, привернула увагу майже 2 000 технологічних компаній із 48 країн і стала поворотним моментом в історії технологічної індустрії. Отримуючи відзнаки впродовж 8 років, LG Electronics перевершила себе та дістала на CES 2021 понад 190 нагород у різних категоріях.

Головні нагороди, які отримала LG на виставці CES 2021, були присвячені OLED- і QNED-телевізорам та інноваційним при­строям для дому. Тільки в межах офіційної програми нагородження СТА LG здобула 24 нагороди CES Innovation Awards, зокрема дві нагороди Best of Innovation Awards.

Телевізори преміумкласу

LG представила найбільш вражаючу лінійку телевізорів преміумкласу, в яку входять OLED, QNED Mini LED і NanoCell. Флагманська лінійка телевізорів LG була поліпшена за допомогою нової OLED-панелі, РК-панелі з удосконаленою конструкцією, яка тепер поєднує в собі технологію відображення кольорів Quantum NanoCell зі світлодіодним підсвічуванням Mini LED для підвищення точності передавання кольору та більшої контрастності. Також було встановлено оновлений інтелектуальний процесор (AI processor) і проведено редизайн webOS.

Кращі геймерські телевізори

Телевізори LG OLED визнані кращими геймерськими телевізорами. Нові моделі 2021 року оснащені функцією Game Optimizer, демонструють низьку затримку введення, час відгуку 1 мс та мають 4 порти, що підтримують нові специфікації HDMI. Завдяки підтриманню FreeSync Premium та сумісності з G-SYNC LG OLED телевізори забезпечують яскраві враження та впевнений контроль над будь-якою грою. Крім того, насолоджуватися гроботою телевізора можна без шкоди для очей завдяки низькому рівню синього світла та через відсутність мерехтіння на дисплеї, який сертифіковано TUV Rheinland.

Гордістю LG стала восьма поспіль нагорода Engadget's Best of CES Award (офіційна програма нагородження CES) у категорії телевізорів OLED.

Серія A1

Телевізори 4K OLED LG A1 із  технологією ThinQ AI, підтриманням Apple HomeKit та AirPlay 2 і сумісністю з підставкою Gallery Stand були відзначені нагородою Digital Trends for Top Tech of CES 2021 Award: Best in Show з огляду на їхню високу якість та привабливу ціну для широкої аудиторії.

До основної додалися й інші нагороди:

  • Digital Trends: Кращі технології виставки CES 2021.
  • USA Today / Reviewed.com Вибір редакції CES.
  • T3: Кращі телевізори на виставці CES 2021.
  • Wirecutter: Найочікуваніші.

Серія C1

Інноваційні 4K OLED-телевізори LG серії C1 завоювали прихильність відвідувачів та експертів неймовірними враженнями від перегляду та ігор. Мільйони самосвітних пікселів забезпечують глибокий контраст, ідеальний чорний та точне передавання кольорів. Інтелектуальний процесор α (Alpha) 9 Gen 4, технології Dolby Vision IQ, Dolby Atmos і сумісність із G-SYNC дарують реалістичні, об’ємні відчуття та завзяті перемоги в іграх. За широку лінійку розмірів (від 48-дюймових, що подобаються геймерам, до оптимальних для перегляду 83-дюймових), тонкий дизайн та революційні технології ЗМІ відзначили 4K OLED-телевізори LG серії C1 цілою низкою нагород:

  • Engadget: Кращий продукт на виставці CES 2021.
  • CNET: Кращі телевізори виставки CES 2021.
  • Gear Patrol: Кращі та найсміливіші телевізори виставки CES 2021.
  • USA Today/Reviewed.com Вибір редакції CES.
  • Techlicious: Кращі нагороди виставки CES 2021.

Серія G1

Телевізори LG 4K OLED серії G1, що оснащені OLED evo – це друге покоління OLED-панелей. Вони приваблюють підвищеною яскравістю та дивовижним HDR-зображенням. Технологія OLED evo – це новий крок в еволюції OLED-телевізорів, що забезпечує більш реалістичну та деталізовану картинку та робить серію найяскравішою на ринку.

Серія телевізорів G1 отримала такі відзнаки:

  • Business Insider: Кращі телевізори виставки CES 2021.
  • CNET: Кращі телевізори виставки CES 2021.
  • Digital Trends: Кращі телевізори виставки CES 2021.
  • HD Guru: Кращий дизайн OLED-телевізорів.
  • IGN: CES 2021 – Найважливіші та кращі відкриття.

QNED Mini LED TV

Телевізори LG QNED Mini LED TV – це справжній прорив у якості зображення РК-телевізорів. Завдяки дисплею на квантових точках із технологією NanoCell та підсвічуванню Mini LED яскравість та контрастність стали значно кращими, як порівняти зі звичайними РК-телевізорами. Нові телевізори LG QNED – це домашні розваги преміаль­ного рівня, які зроблять телевізійний простір у будинку комфортнішим і нададуть споживачам ще більше функцій для перегляду контенту.

Телевізори отримали такі відзнаки учасників:

  • CNET: Кращі телевізори виставки CES 2021.
  • TWICE Picks нагороди 2021.
  • Tom's Guide: Кращі телевізори виставки CES 2021.
  • Gizmodo: Кращі нові телевізори, анонсовані на виставці CES 2021.

 

Більше інформації про продукти LG та нагороди CES 2021 можна дізнатися на сайті www.LGnewsroom.com

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів