Мультифункціональні телевізори майбутнього і відданість принципам екологічності від Samsung

Home Reviews Мультифункціональні телевізори майбутнього і відданість принципам екологічності від Samsung
11.11.2021

Samsung Electronics презентувала портфоліо кампанії 2021 року: Neo QLED, MICRO LED і дизайнерські телевізори. Нова лінійка підкреслює відданість Samsung доступності, стабільності й інноваціям, що допомагають переосмислити роль телевізорів в оселях користувачів. Свій 15-й рік лідерства на світовому ринку Samsung проводить під гаслом «Екрани всюди, екрани для всіх».

Комфортний перегляд

Відтепер функції доступності Samsung наявні на всіх моделях QLED та Neo QLED 2021 року. У лінійці з’являються функції, зокрема: переміщення заголовків (Caption Moving), наближення жестової мови (Sign Language Zoom), а також можливість виводити звук через кілька пристроїв одночасно (Multi-Output Audio), що дасть змогу людям, які частково чи повністю втратили слух або зір, оптимізувати перегляд відповідно до їхніх потреб і вподобань.

Квантовий стрибок у сфері технологій теледисплеїв

Samsung представляє нову дисплейну технологію Neo QLED для флагманських моделей 8K (QN900A) та 4K (QN90A). Компанія виводить QLED на наступний рівень завдяки новому джерелу світла — підсвічуванню Quantum Mini LED. Ним керує технологія Quantum Matrix і потужний процесор Neo Quantum, оптимізований спеціально для Neo QLED. Quantum Matrix забезпечує надзвичайно тонкий і точний контроль щільно упакованих світлодіо­дів, запобігаючи надмірним колірним та світловим спотворенням, надаючи змогу глядачам насолоджуватися вмістом.

Новий досвід перегляду

Samsung Neo QLED 8K 2021 року може похвалитися елегантним дизайном Infinity One — безмежним екраном із ледь помітними рамками, що забезпечують ще більш захопливий перегляд. Новий тонкий модуль One Connect для зовнішніх підключень кріплять до задньої панелі телевізора, що полегшує встановлення й не обтяжує ­житловий простір. Neo QLED 8K 2021 року також оснащено кількома преміальними аудіо­функціями. Функція об’ємного звучання Object Tracking Sound Pro (OTS) проєктує динамічне відтворення відповідно до переміщення об’єктів на екрані, а SpaceFit Sound аналізує фізичне середовище навколо встановленого телевізора та створює захопливе аудіо, підібране спеціально до зовнішніх умов.

Телевізор як заміна комп’ютеру

Користувачі пристроїв Samsung можуть дистанційно під’єднати робочі ПК до телевізора, аби працювати чи навчатися вдома на великому екрані. Для них також є прямий доступ до MS Office 365 через веббраузер телевізора для створення та редагування документів. Потрібно встановити додаток Easy Connection та увійти до свого облікового запису Samsung – і телевізор автоматично під’єднається до ПК.

Розумне споживання

Найближчими роками Samsung розпочинає екологічну подорож Going Green, покликану узгодити дії телевізійного бізнесу з низкою довго­термінових програм сталого розвитку.

  • Зниження вуглецевого сліду та підвищення енергоефективності.
  • Екологічний дизайн пакування. Не застосовуватимуть традиційне для телевізійних коробок чорнило на масляній основі, що сприятиме подальшому зменшенню відходів. Крім того, у комплекті є інструкція для створення з картонної коробки будиночка для кішки, дитячої іграшки, книжкової полиці. У майбутньому асортимент предметів зростатиме.
  • Пульт дистанційного керування на сонячних ­батарейках, що заряджатимуться від внутрішнього чи зовнішнього освітлення, а також за допомогою USB. Це дасть змогу впродовж наступних 7 років запобігти шкоді від понад 90 млн батарейок ААА.

«Розумний тренер»

Моделі Samsung Neo QLED 8K й 4K 2021 року пропонують розумні функції, що розши­рюють роль телевізора й допомагають споживачам задовольнити їхні мінливі потреби, коли йдеться про фітнес, розваги та домашній офіс.

Samsung Health перетворює оселю на особистий ­тренажерний зал, а нова функція «Розумний тренер» (Smart Trainer) у режимі реального часу відстежує та аналізує поставу. Під час і після тренування «Розумний тренер» надає зворотний зв’язок, що допомагає підрахувати кількість повторень й оцінити кількість спалених калорій.

Незабутній геймінг

Дві ексклюзивні функції телевізорів зроблять геймінг незабутнім. Super Ultrawide GameView дає змогу грати не лише із широким співвідношенням сторін екрана (21:9), але і з надшироким — 32:9. Ширше поле зору гарантує, що геймери не пропустять жоден важливий момент. Завдяки Game Bar можна швидко відстежувати й коригувати основні аспекти гри: перемикати співвідношення сторін екрана, перевіряти затримку вхідного сигналу, під’єднувати гарнітуру. А функція FreeSync Premium Pro мінімізує нашарування кадрів.

Micro LED: надвеликі телевізори

Із новою лінійкою 2021 року технологія Micro LED буде доступною у формфакторі традиційного телевізора, гарантуючи користувачам неймовірні ві­­зуальні враження з надвеликим екраном наступного покоління. Доступні моделі з діагоналлю 110” та 99”, а менші розміри з’являться наприкінці року.

У лінійці Micro LED застосовано мікрометрові світло­діоди, що усуває потребу у фоновому підсвічуванні та фільтрах кольору, на відміну від звичайних дисплеїв. 24 млн індивідуально контрольованих світлодіодів самопідсвічуються та створюють надзвичайно реалістичні кольори. А завдяки монолітному дизайну, в якому екран займає 99 % передньої панелі, усе, що бачитиме користувач, — це приголом­­-
ш­ливо якісне зображення.

Чотири екрани одночасно

Оновлено функції смарттелевізорів Samsung, щоби користувачі сповна насолодилися всіма перевагами масивних дисплеїв лінійки Micro LED. Наприклад, завдяки функції 4Vue (Quad View) можна дивитися чотири різні джерела контенту одночасно на одному екрані. Глядачі можуть під’єднати кілька зовнішніх пристроїв, щоби відстежувати, наприклад, відразу кілька спортивних матчів або грати у відеогру та дивитися стрим до неї — усе в неймовірній якості й розмірах.

Не менш захопливим є динамічне звучання Micro LED. Система Majestic Sound забезпечує неймовірне 5.1-канальне аудіо, перетворюючи будь-яке приміщення на домашній кінотеатр без жодного додаткового динаміка.

Вдосконалення інтер’єрних телевізорів

Лінійку лайфстайл-телевізорів Samsung 2021 року покращено завдяки новому дизайну та формфакторам, щоби відобразити зміни інтересів і смаків споживачів. Із запуску 2017 року The Frame переосмислив те, яким має бути телевізор, перетворивши дисплеї на надзвичайні витвори мистецтва.

The Frame 2021 року ба­­зується на своїй інноваційній спадщині, пропонуючи більше можливостей для особистих налаштувань у більш делікатній формі. Ця версія майже вдвічі тонша за попередників, що відповідає глибині традиційної картинної рами. Щоби гармонійно доповнити естетику будь-якого приміщення, нова змінна рама доступна в п’яти кольорах і двох стилях — Modern і Beveled.

Через передплату цілковито нового Art Store користувачам будуть доступні понад 1 400 ретельно підібраних витворів мистецтва. Оновлений штучний інтелект краще аналізує індивідуальні вподобання та влучніше рекомендує витвори мистецтва.

Завдяки майже нескінченним варіантам налаштування портфоліо телевізорів Samsung, зокрема із The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace та The Premiere, вдосконалить декор будь-якої оселі.

Menu
Products catalog
Products catalog