Перший антибактеріальний – Acer Swift 5

Головна Огляди Перший антибактеріальний – Acer Swift 5
15.11.2021

Нові часи, та сталою залишається виняткова сукупність властивостей, що надають оновленому Swift 5 (SF514-55TA) статус надійного мобільного помічника. Ось 9 найголовніших.

Незмінно легкий

Вага ноутбука з екраном 14" становить приблизно 1 кг, і це менше, ніж у багатьох моделей із діагоналлю 13,3". Завдяки міцному і водночас легкому сплаву магнію та літію пристрій майже невагомий, його легко носити із собою увесь день або брати в подорожі.

Більш компактний

Саме Swift 5 зручно вмі­щується навіть у невелику сумку ручної поклажі За незмінної товщини (14,95 мм) ноутбук став дещо тендітнішим, а рамка навколо дисплея звузилася до мінімуму. Завдяки цьому екран тепер займає рекордні 90 % площі верхньої кришки.

Винятково стильний

Покриття, що на дотик схоже на ніжний оксамит, додає повсякденному використанню чуттєвості. Незвичайні ексклюзивні кольори корпусу, як-от «золото сафарі» чи «зеленкуватий туман», що створені з урахуванням сучасних модних трендів, одразу привертають увагу й підкреслюють стиль. Нова конструкція шарніру піднімає нижню частину ноутбука при відхиленні екрана, що сприяє більш ефективній роботі системи охолодження.

Біозахист нового ґатунку

Swift 5 піклується не лише про продуктивність, але і про здоров’я користувача. Усі важливі ділянки корпусу мають інноваційне протимікробне покриття, що містить іони срібла. Тож, поверхня та екран ноутбука, що захищений надміцним склом Antimicrobial Corning Gorilla Glass, мають бактерицидні властивості та убез­печують від 99,9 % бактерій.

EVO-люційна швидкість

Працюйте продуктивніше та витрачайте менше часу на повсякденні завдання, для яких потрібен мобільний комп’ютер. Swift 5 оснащено новітніми процесорами Intel Core 11-го покоління, а сам ноутбук відповідає вимогам платформи Intel Evo, також як опція може встановлюватися відеокарта GeForce MX350. На практиці, окрім швидкодії, це означає, що комп’ютер оснащений всіма сучасними інтерфейсами, гарантує до 17 годин роботи від акумулятора та підтримує швидке заряджання за 30 хвилин. Завдяки швидкому PCIe SSD обсягом до 1 ТБ вихід із режиму очікування триває менше секунди.

Яскрава вдача

Лише насичені кольори та живі відтінки під час перегляду медіаконтенту. Сенсорний 14-дюймовий екран Full HD з яскравістю 340 ніт забезпечує 100 % охоплення кольорового простору sRGB. Більше точності для редагування фото та яскравих вражень.

Спритний комунікатор

Швидко отримувати чи ділитися інформацією вкрай важливо в бурхливому сучасному світі. На відміну від аналогів минулих років, оновлений Swift 5 забезпечує більш стабільне і швидке з’єднання завдяки Wi-Fi 6 чи Bluetooth 5.1 та блискавичне передавання даних інтерфейсами Thunderbolt 4 і USB 3.2 Gen 1.

Охолодження та тиша

У новому Swift 5 використано покращені здвоєні теплові трубки, додано новий режим ручного керування системою охолодження, тож тепер можна самостійно за допомогою клавіш “Fn+F” переводити ноутбук у потрібний режим – «Безшумний», «Звичайний» чи «Продуктивний».

Милозвучний

Отримуйте справжнє задоволення від прослуховування музики чи перегляду фільмів. Новий Swift 5 (SF514-55TA) забезпечує соковите вдосконалене звучання з підсиленням низьких частот завдяки Acer TrueHarmony. Жодних непорозумінь під час конференц-зв’язку з подвійним високочутливим мікрофоном та технологією оброблення аудіо Acer Purified Voice.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів