Приготуйтеся до змін - Porsche Design Acer Book RS

Home Reviews Приготуйтеся до змін - Porsche Design Acer Book RS
17.11.2021

Лідери у світі технологій і стилю – Acer і Porsche Design – об’єднують зусилля для створення унікальної колекції преміальних продуктів.

У новому ноутбуці Porsche Design Acer Book RS, натхненним легендарною спадщиною Porsche 911, гармонійно поєднуються елегантний образ класичного спортивного автомобіля й оптимізована функціональність. Новітній процесор Intel Core 11-го покоління, що відповідає вимогам платформи Intel Evo, забезпечить користувачам максимальну якість й ефективність.

Ноутбук Porsche Design Acer Book RS (AP714-51), розроблений спеціально для трендсеттерів, є одним із кращих інструментів для творчості завдяки інтеграції інноваційних інженерних технологій і бездоганній красі в стилі архітекторів майбутнього.

Cтворений із найкращих матеріалів

Легендарний дизайн ноутбука Porsche Design Acer Book RS відповідає філософії невпинної оптимізації функціональності. Він є зразком мінімалізму, увібравши лише найголовніші елементи. Основний тон задає вуглецеве волокно 3K, обрамлене високоякісним сплавом алюмінію 6063. Витончене алмазне ограновування країв, оброблених на верстаті з ЧПК, створює ергономічний образ та чіткі обриси ноутбука. Завдяки оптимізованому дизайну, що привертає погляд, цей ноутбук впевнено крокує в майбутнє як ще один з елементів у плеяді Porsche.

Чіткий дизайн, чітка продуктивність

Ноутбук оснащено точними функціями, він випромінює тиху впевненість. Цілісна конструкція містить нестримну обчислювальну потужність процесора Intel Core 11-го покоління із сертифікацією Intel Evo. 14-дюймовий сенсорний IPS-дисплей Full HD захищений склом Corning Gorilla Glass із протимікробним покриттям, що гарантує захист від плям і бактерій.

Досконала конструкція для роботи в дорозі

Ноутбук Porsche Design Acer Book RS стане в пригоді людям, які постійно в русі й завжди готові до нових викликів. Завдяки акумулятору ємністю 56 Вт·год можна безперервно працювати до 17 годин, а функція швидкого заряджання забезпечує чотири години автономної роботи після перших 30 хвилин заряджання. Пристрій стане вікном у світ, адже співвідношення розмірів екрана й корпусу становить 90 %, а важить він лише 1,2 кг. Миттєво підключайтеся до інтернету з дводіапазонним адаптером Intel Wi-Fi 6 (GIG +) та модулем Bluetooth 5.1.

Миша Porsche Design Acer RS

Низький профіль, що схожий на аеродинамічні елементи гоночних автомобілів, неперевершений стиль і керованість – усе це миша Porsche Design Acer RS. Пристрій поєднує зручність бездротового підключення Bluetooth 5.0 й елегантність клавіші з вуглецевого волокна. Миша виконана в стилі педалей авто, що дає змогу змінювати режими чутливості (800, 1 600 чи 3 200 dpi) «на ходу» за допомогою спеціальної кнопки.

Аксесуари Porsche Design Acer Travelpack RS

Вінець мобільних технологій заслуговує найкращих умов транспортування. Модульний дизайн дає змогу з’єднати сумку й чохол для ноутбука за допомогою магнітних застібок, а знімну кришку чохла використовувати як килимок для миші. Крім того, чохол виготовлено з водовідштовхувального поліестеру 1680D для захисту від подряпин. Сумка зі вставками зі шкіри ECCO PALERMO XA вміщує безліч невеликих речей, зокрема мишу Porsche Design Acer RS.

Menu
Products catalog
Products catalog