Acer Nitro 5. На радість геймерам

Головна Огляди Acer Nitro 5. На радість геймерам
19.11.2021

Індустрія електронних розваг невпинно крокує вперед, тож Acer постійно пропонує нові та вдосконалює наявні рішення для поціновувачів комп’ютерних ігор. Acer Nitro 5 – велике оновлення 2021 року. Модельний ряд Nitro 5 – це доступні та популярні ігрові ноутбуки, яким властивий яскравий дизайн і сучасне оснащення. Зазначені якості притаманні й новинкам 2021 року – Nitro 5 (AN515-45, AN517-41).

Більше потужності

Одна з головних особливостей лінійки цього року: використання топових процесорів серії AMD Ryzen 5000. Окрім AMD Ryzen 5 та 7, споживачам будуть доступні пристрої на базі флагманських 8-ядерних процесорів Ryzen 9, які є продуктивним рішенням не лише для ігор, а й для мультимедіа та обробки контенту. Це все разом із 32 ГБ DDR4 3200 і двома слотами для М.2 SSD та одним HDD.

Сучасна графіка

Новим іграм – відповідна швидкодія. Саме тому оновлені Nitro 5 оснащено сучасними графічними процесорами NVIDIA GeForce RTX 3080 та 3070. Згодом споживачам будуть запропоновані кон­фігурації з масовими чипами GeForce RTX 3060.

Чітке зображення

Основні зміни стосуються екранів: Nitro 5 оснащено IPS-дисплеями діагоналлю 15,6 та 17,3 дюйми з 300 ніт, але, крім масової роздільної здатності FHD, варто очікувати конфігурації з QHD-екранами підвищеної чіткості 2 560 × 1 440 пікселів.

Блискавичний відгук

Шаленому геймплею – надшвидкі рефлекси. Оновлені Nitro 5 вирізняє розгортка 360 Гц для екранів FHD та 165 Гц для QHD. Швидкість реакції матриці в режимі овердрайву становить 3 мс.

Суто геймерський дизайн

Задля більшої мобільності новинки стали ще більш компактними. За незмінної товщини 23,9 мм габарити корпусу зменшились, зокрема завдяки рамкам навколо екрана, ширина яких становить трохи більше ніж 7 мм. Тепер, відповідно до побажань користувачів, нові моделі матимуть чотиризональну клавіатуру з підсвічуванням RGB або підсвічуванням лише червоного кольору та виділеними клавішами WASD.

Новітні комунікації

Жодних затримок під час тривалих ігрових сесій із досконалим гігабітним мережевим контролером Killer Ethernet E2600. На додачу – сучасний Wi-Fi 6, що має втричі більшу пропускну здатність та суттєво скорочує затримання, як порівняти з бездротовими аналогами попереднього покоління. А з оновленим до версії 5.1 модулем Bluetooth можливо позбавитися зайвого та перейти на бездротові навушники.

Удосконалене охолодження

Не варто гарячкувати навіть у розпалі онлайн-змагань. Потужна система охолодження, що складається із двох високоефективних вентиляторів, мідних теплових трубок та чотирьох вентиляційних отворів, впорається з відведенням надлишкового тепла. За необхідності режим CoolBoost додатково збільшує швидкість обертання кулерів на 10 %.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів