Slinex Sonik 10. Домофон, яким він має бути

Головна Огляди Slinex Sonik 10. Домофон, яким він має бути
14.01.2022

Slinex Sonik 10 – повноцінний мультимедійний пристрій, який не просто покаже, хто прийшов у гості, а і створить настрій в оселі.

Великий IPS-екран

Завдяки сучасному екрану з діагоналлю 10" власник Sonik 10 матиме якісну картинку з реалістичними кольорами всього, що коїться біля дверей його житла. Без розмитих деталей та занадто підсвічених облич. Завдяки куту огляду екрана 178° однаково добре роздивитися гостя зможуть не тільки дорослі, а й діти.

Знімні передні панелі яскравих кольорів

Унікальна особливість Sonik 10 — здатність адаптуватися не лише до дизайну оселі, а й до настрою власника. Два основні кольори корпусу, чотири знімні різнокольорові панелі, які можна самостійно змінювати за лічені секунди, аби підкреслити індивідуальність та вишуканий смак.

MР3-плеєр із двома динаміками на стіні

Звук Sonik 10 — революція у світі відеодомофонії. Його два потужні динаміки виведені на фронтальну частину пристрою, спрямовані в бік слухача і містяться в спеціальній акустичній камері, завдяки чому звучання стає об’ємним і насиченим. Встановіть улюблену mp3-мелодію на дзвінок і здивуйте гостей.

«Картинка в картинці»

Контролюйте периметр оселі з одного екрана Sonik 10 завдяки функції «Картинка в картинці». Тепер під час перегляду відео з панелі виклику одночасно в невеликому вікні ­відображається відео з додаткової камери. Хочете збільшити відео з камери? Просто двічі «тапніть» по мініа­тюрі, і вона розгорнеться на весь екран, а мініатюру відео з панелі виклику можна перемістити в зручне місце великого екрана.

Керуйте доступом на територію

Завдяки окремому реле на моніторі Sonik 10 під час розмови з відвідувачем через панель є можливість одночасно окремо відмикати замок або на хвіртці, або на воротах.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

У процесі створення інтерфейсу Sonik 10 інженери Slinex керувалися правилом трьох тапів: щоби дістатися до будь-якого з налаштувань потрібно зробити не більше як три натискання на екран. Користувачі будуть здивовані швидкістю налаштувань завдяки жвавій реакції екрана на дотики. Дизайн інтерфейсу також вражає: аби дістатися до конкретного елемента меню, не потрібно навіть читати його назву, досить поглянути на піктограму.

Детекція руху та безпека

Sonik 10 — не лише про мульти­медіа, а й про безпеку. Під’єднайте дві панелі виклику і дві відеокамери, налаштуйте програмну детекцію руху, аби родина почувалася в безпеці.

код товару: SONIK10_B
9906 грн*
Перший в історії відеодомофон з двома потужними динаміками, змінними кольоровими панелями та великим екраном. Сенсорний IPS екран з високою роздільною здатністю. Функцiя «Картинка в картинці». MP3 мелодії в якості мелодії виклику. Підтримка панелей виклику і камер з високою роздільною здатністю стандартів AHD-H, TVI, CVI, CVBS. Cтиль твого настрою: У комплекті Slinex Sonik 10 ви знайдете 2 яскраві змінні передні панелі, які зможете змінювати в залежності від настрою. У поєднанні з чорним основним кольором корпусу, ви отримаєте безліч комбінацій кольорів. Адаптуйте ваш відеодомофон під будь-який інтер'єр, тим самим підкресливши свою індивідуальність.
код товару: SONIK10_W
9906 грн*
Перший в історії відеодомофон з двома потужними динаміками, змінними кольоровими панелями та великим екраном. Сенсорний IPS екран з високою роздільною здатністю. Функцiя «Картинка в картинці». MP3 мелодії в якості мелодії виклику. Підтримка панелей виклику і камер з високою роздільною здатністю стандартів AHD-H, TVI, CVI, CVBS. Cтиль твого настрою: У комплекті Slinex Sonik 10 ви знайдете 2 яскраві змінні передні панелі, які зможете змінювати в залежності від настрою. У поєднанні з білим основним кольором корпусу, ви отримаєте безліч комбінацій кольорів. Адаптуйте ваш відеодомофон під будь-який інтер'єр, тим самим підкресливши свою індивідуальність.