Рішення Oracle Engineered Systems

Головна Огляди Рішення Oracle Engineered Systems
14.02.2022

Програмно-апаратні комплекси Oracle – оптимізовані рішення, розроблені Oracle для покращеної функціональності СУБД Oracle Database з високими показниками швидкодії та надійності виконання критично важливих навантажень з максимальним рівнем безпеки.

Такі комплекси допомагають зменшити навантаження на адміністраторів, скоротити та контролювати витрати, швидко адаптуватися до зростання навантаження.

Які ж особливості рішень Oracle Engineered Systems?

  1. Повна інтеграція всього стеку технологій
  2. Розробка спільно з програмною продукцією Oracle
  3. Зниження витрат

Програмно-апаратні комплекси поставляються повністю готовими до використання, протестованими інженерами Oracle з інструментами для оптимізації та прискорення роботи СУБД Oracle.

До комплексів входять сервери, система зберігання даних та програмне забезпечення, що допомагає замовникам консолідувати та убезпечити ІТ-середовище, покращити роботу баз даних та додатків, скоротити вартість володіння порівняно з рішеннями від кількох постачальників.

Oracle Engineered Systems розробляються, щоб надати замовникам розширені можливості для баз даних Oracle та додатків завдяки впровадженню інновацій у всьому стеку технологій Oracle, як на рівні систем, так і на рівні програмного забезпечення.

Перенаправлення запитів Exadata Smart Scan та прискорювачі обробки даних енергонезалежної пам'яті, дозволяють прискорити різні типи навантажень баз даних. Технологія постійного захисту даних Zero Data Loss Recovery допомагає мінімізувати ризик втрати даних, а автоматизація знижує навантаження з управління інфраструктурою.

Інженерні системи Oracle допомагають консолідувати програми та бази даних за меншою кількістю систем, що знижує сукупну вартість володіння. Oracle Database Appliance спрощує розгортання рішень у граничних середовищах за допомогою автоматизованого керування та ліцензування з можливістю розширення за запитом.

Рішення Oracle Engineered Systems:

  • Oracle Exadata Database Machine
  • Oracle Database Appliance
  • Oracle Zero Data Loss Appliance
  • Oracle Private Cloud Appliance

Запрошуємо відвідати вебінар з оновленої Exadata Database Machine X9M-2, який відбудеться 25 лютого об 11:00.

Реєструйтеся за посиланням

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів