Секрети бездоганного хліба з хрусткою скоринкою від Panasonic

Home Reviews Секрети бездоганного хліба з хрусткою скоринкою від Panasonic
23.02.2022

Хлібопіч Panasonic SD-ZP2000 пропонує 14 програм для хліба, дві програми для тіста, рецепт смачного кексу та джему. У найкращих сучасних традиціях європейської кухні її власник зможе випікати хліб із різного борошна та з різноманітними добавками.

Panasonic SD-ZP2000 приготує хліб, який усі люблять, – смачний, із корисних продуктів, із різноманітними смаками та завжди з хрусткою скоринкою. 18 програм випікання, замішування тіста та приготування джему збагатять родинне меню та прикрасять стіл красивими ароматними хлібинами, пирогами та піцою, навіть із безглютенового борошна.

Власна пекарня

Panasonic Croustina SD-ZP2000 має елегантний дизайн, закруглені форми та корпус стриманого чорного кольору. Її не треба ховати в шафі, адже діставати таку помічницю доведеться часто.

Це не тільки хлібопіч, що пропонує 14 рецептів хліба. Ще вона замісить три види тіста для духмяної випічки та зварить варення або джем. Переоцінити її користь просто неможливо: хлібини та булочки будуть смачними, красивими та ароматними, кухня – чистою, а господарі матимуть значно більше часу для особистих справ.

Доглядати за хлібопічкою легко: її чаша має протипригарне, міцне та стійке до подряпин покриття, що миють водою за допомогою м’якої губки, а поверхню пристрою достатньо час від часу протирати вологою серветкою. Ця хлібопіч слугуватиме довгі роки, даруючи щоразу бездоганний результат.

Хрусткий. Смачний. Домашній

Хліб, приготований у Croustina SD-ZP2000, буде овальної форми й матиме хрустку скоринку, як у випічки з французької пекарні. Для деяких рецептів можна навіть вибирати її колір – світліший або темніший. Та головним є те, наскільки апетитно вона хрустітиме. Заради цього Panasonic застосувала власні інноваційні технології, що відтворюють традиційні методи замішування тіста, й особливу технологію випікання, що контролює нагрівання подібно до того, як це відбувається у звичайній печі. Два сенсори відстежують температуру зовні пристрою та всередині, і відповідно до цих показників програма налаштовує кожен крок, визначаючи коли і як довго тісто має відпочивати, змішуватися, підніматися, ферментуватися та випікатися. Тож любителі хліба хоч щодень можуть насолоджуватися бездоганними пекарськими виробами з неперевершено хрусткою скоринкою.

Смак різноманітності

Є ще одна особливість: Panasonic Croustina SD-ZP2000 не обмежуватиме фантазії пекаря. Тепер хліб користувачів – це їхній вибір. Будь-який рецепт буде втілено лише натисканням кількох кнопок. Можна випікати класичний білий і житній, навіть дієтичний хліб. Схвалюються експерименти з добавками, зокрема сушеними томатами, оливками, сухими травами, висівками, родзинками, сухофруктами, горіхами та насінням – усе найкорисніше для родини. Для ще більшого розмаїття смаків можна насолоджуватися випіканням тістечок, бріошів, піци, навіть приготуванням джемів.

Без проблем із харчовою алергією

У SD-ZP2000 є програми, які було спеціально розроблено з турботою про людей, що мають непереносимість глютену або інші прояви харчової алергії. Користувачі контролюватимуть інгредієн­ти, використовуючи лише перевірені продукти. І це не означає, що хліб не буде смачним. Навпаки, випічка буде бездоганною й найвищої якості. Турбота про здоров’я родини без компромісів зі смаком.

Хлібопіч оснащено таймером із функцією відкладеного старту (до 13 год). Якщо звечора викласти всі інгредієн­ти до чаші та запрограмувати необхідний проміжок часу, то вранці господарів розбудить аромат свіжої випічки. Не доведеться бігти до супермаркету, адже треба просто відкрити хлібопічку та дістати готовий буханець.

Panasonic Croustina SD-ZP2000

  • Код товару: SD-ZP2000KTS
  • Кількість програм 18
  • Режими випікання хлібу 15
  • Режими замішування тіста 3
  • Розмір буханців М (600 г), L (940 г)
  • Кольори скоринки середня, темна
  • Чаша лита з алмазно-фтористим протипригарним покриттям
  • Матеріал корпусу пластик
  • Захист від перепадів напруги 10 хв
  • Таймер відкладеного старту до 13 год
  • Потужність 700 Вт
  • Мінімальний час випікання хліба 70 хв

Products from publication
SKU: SD-ZP2000KTS
8999 UAH*
in stock
Maximum weight of baking: 1 kg; Choice of bread size: exists; Power: 700 W; Number of baking programs: 18; Cooking programs: pizza; Additional capabilities: Crust сolor selection; Color: black; Dimensions (HxWxD): 34 х 27.3 х 40.4; Weight: 7 kg;
Menu
Products catalog
Products catalog