Красиве й захищене волосся з Philips

Головна Огляди Красиве й захищене волосся з Philips
13.05.2022

Висушити волосся, надати йому об’єм, створити локони чи зафіксувати зачіску? Усе це може Philips із технологією MoistureProtect.

Технологія MoistureProtect

Модель Philips DryCare оснащено технологією MoistureProtect. Завдяки їй температура під постійним контролем, а волосся захищене від перегрівання. Як результат, підсилюється блиск і зберігається його природне зволоження.

Датчик MoistureProtect

Інфрачервоний датчик MoistureProtect адаптує температуру сушіння відповідно до потреб волосся. Розумний датчик вимірює температуру волосся під час сушіння, аби запобігти втраті вологи та пошкодженню кутикули. Завдяки збереженню вологи волосся стане більш м’яким і здоровим. За потреби датчик можна увімкнути або вимкнути.

Потужність сушіння

Потужність становить 2 300 Вт. Модель Philips DryCare має шість налаштувань швидкості та нагрівання. Завдяки поєднанню потужності, швидкості й технології MoistureProtect сушити волосся та робити зачіски тепер можна швидше, простіше та лагідніше.

Функція іонізації

Негативно заряджені іони запобігають наелектризованості, кондиціонують волосся і вирівнюють кутикули для підсилення блиску волосся. Результат – гладеньке, блискуче та слухняне волосся.

Температура ThermoProtect

ThermoProtect забезпечує потрібну температуру сушіння волосся. Сушіння є потужним, проте лагідним, що гарантує оптимальні результати з турботою про волосся.

Шість налаштувань швидкості/нагрівання

Завдяки шести режимам швидкості та нагрівання можна керувати процесом сушіння. За допомогою дифузора та м’якого потоку повітря з високим рівнем тепла можна створити красиві локони. А використовуючи потужний потік повітря та високий рівень тепла, можна за лічені хвилини зробити волосся гладеньким.

Холодне обдування

Натиснувши на кнопку холодного обдування, користувач матиме потужний струмінь холодного повітря. Його застосовують для фіксації зачіски. Завдяки холодному повітрю зачіску буде збережено на більш тривалий час.

Фен Philips із технологією MoistureProtect:

  • Код товару: HP8281/00
  • Потужність 2 300 Вт
  • Холодне обдування
  • Швидкості 6
  • Насадки дифузор і концентратор
  • Вага 1,4 кг

Товари з публікації
код товару: HP8281/00
немає в наявності
Фен MoistureProtect має інфрачервоний датчик, який постійно визначає оптимальну температуру для сушіння волосся, зберігаючи його природну вологу. Технологія MoistureProtect контролює та адаптує температуру для підсилення блиску й збереження природної вологи волосся. Захищає волосся від перегрівання, забезпечуючи оптимальну температуру. Насолоджуйтеся прекрасним волоссям, захищеним всередині та ззовні.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів