Нова ретроприставка Retro Genesis, або пориньмо у світ класичних ігор!

Головна Огляди Нова ретроприставка Retro Genesis, або пориньмо у світ класичних ігор!
30.07.2022

Ще зі школи багатьом сучасним батькам знайомі 8- і 16-бітні приставки Famicom, відомі як Dendy, і Sega Mega Drive. Із ними годинами вони просиджували в компанії друзів перед «пузатими» телевізорами, намагаючись пройти Contra, TNMT, King Lion тощо. У декого ці приставки залишилися як артефакт минулих часів.

Відтоді багато що змінилося: телевізори тепер легкі та пласкі, роздільна здатність зображення зросла до 4К, ігри стали тривимірними й не «вміщуються» на карт­ридж і CD-R, консолі можуть похвалитися HDR, Retracing і бездротовими геймпадами. Тому стареньку приставку вже складно підключити до сучасних телевізорів, а якщо вийшло – від картинки боляче очам.Але якщо хочеться повернутися до світу класичних ігор, який набирає популярності, у портфелі ERC з’явилися 8- і 16-бітні ретроприставки Retro Genesis із вбудованими іграми та можливістю зчитування оригінальних картриджів.

Новітнє з’єднання

Завдяки HDMI-кабелю та HDMI і AV-рознімам підключення відбувається за сучасним стандартом передавання сигналу, тому жодних проблем із під’єднанням до новітніх телевізорів не виникне. На цій приставці за допомогою перемикача PAL/NTSC доступні ігри з усіх регіонів, тобто на ній працюватимуть як оригінальні картриджі з Японії та США, так і російськомовні. Перевага, що сподобається поціновувачам якісного звуку, – стереозвук, який сприятиме максимальному зануренню, не «хрипітиме» та не розділятиметься на два канали.

Комфорт під час гри

Приставка Retro Genesis Ultra HD наявна у двох версіях – на 150 і 225 вбудованих ігор, до того ж зібрані лише найкращі класичні. Завдяки потужному процесору запуск ігор відбувається миттєво. Два бездротові джойстики дають змогу грати, не плутаючись у дротах і сидячи на комфортній відстані від телевізора із широким екраном. Геймпади працюють на стандарті 2,4 ГГц, подібно до геймпадів для останнього покоління консолей.

HD-зображення

У приставці встановлено спеціальний чип, що не тільки «апскейлить» зображення, але й згладжує картинку. Завдяки цьому можна збільшувати картинку, але при цьому не мулятимуть око величезні пікселі. У разі підключення через HDMI картинка буде більш яскравою та м'якою.

Необхідні батарейки

Завдяки продуманій комплектації приставку легко підключити до телевізора і можна починати грати. Та не забувайте вставити батарейки до геймпадів! Retro Genesis HD Ultra – гарний продукт за прийнятні гроші. Працює спритно, а багатий список вбудованих ігор, без дублів, порадує олдскульного гравця. Якщо раптом гравець не знайде своєї улюбленої, тієї самої, від якої мурахи по шкірі, є слот для картриджів оригінальної Sega.

Гра в навушниках

Приставка має допоміжний аудіовихід для навушників із власним регулятором гучності. Можна під’єднати навушники безпосередньо до ігрової приставки й не заважати оточуючим.

Характеристики Retro Genesis Ultra HD

  • Код товару: CONSKDN70
  • Тип приставки стаціонарна
  • Контролер бездротовий
  • Вбудовані ігри 150
  • Колір чорний
  • Вага 0,9 кг
  • Розмір (ш × в × г) 310 × 125 × 230 мм

Товари з публікації
код товару: CONSKDN70
немає в наявності
 
Стаціонарна ігрова приставка Sega Retro Genesis HD Ultra для підключення до телевізора в класичному корпусі з новими функціями, яких не було раніше.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів