Greentom – найекологічніший візочок у світі

Головна Огляди Greentom – найекологічніший візочок у світі
01.08.2022

Створимо екологічно чисте, зелене майбутнє разом! Смартдизайн візочків Greentom – для родин із «зеленим» серцем.

Greentom – нідерландська компанія, яка поклала в основу свого бренда ідею, що можна виготовляти сучасні товари для повсякденного використання з одночасною турботою про довкілля й відповідно до сучасного тренду відповідального споживання. Товари Greentom виготов­ляють із вторинної сировини, а після закінчення використання всі елементи можна ще раз переробити.

Дитячий візочок Greentom – це доказ того, що екологічність, зручність і дизайн можуть поєднуватися в одному продукті. Цей інноваційний і функціональний візок складається з 28 компонентів, що виготовлені із переробленого пластику. Його дуже просто зібрати за 5 хвилин, навіть без спеціальних навичок. Завдяки простому складанню Greentom вдалося оптимізувати пакування та зменшити розміри коробки. Саме тому для доставки візочків Greentom кінцевому споживачу продукується значно менша кількість CO2.

Місія Greentom – робити життя простим. Ось чому компанія займається виготовленням продуктів для повсякденного використання: екологічно чистих, із переробленого пластику та з продуманим до дрібниць дизайном. У такий спосіб виробник намагається додати природних барв нашому світу.

Додатково до візочка можна придбати необхідні аксесуари, як-от: дощовик, москітну сітку, сумку, чохол, адаптери тощо.

Особливості

  • Виготовлені повністю із переробленого пластику
  • Багато кольорів на вибір
  • Легко складаються
  • Максимально плавний рух
  • Мала вага

Greentom «3 в 1»

Це повний комплект Greentom, що складається з Greentom Classic, Greentom Reversible і люльки, яку можна використовувати від народження.

Якщо придбаєте комплект Greentom «3 в 1», то матимете люльку та повноцінний візочок «2 в 1» з усіма необхідними можливостями та функціоналом.

Перша зелена коляска на планеті Земля

Один із найлегших візочків на планеті – Greentom Classic. Куди б не вирушили батьки з маленькими пасажирами, вони обов’язково пам’ятатимуть перші подорожі як комфортні, безтурботні та «зелені». Адже окрему увагу приділено розміру сидіння та комфорту дитини під час сну. У візку майже повністю опускається спинка, а розмір сидіння чи не найбільший для цього типу візків з-поміж усіх виробників.

Reversible

Дивовижний візочок для найдорожчих пасажирів! Їхня безпека – найважливіше для Greentom, як і для батьків. Greentom Reversible дає змогу легко змінювати положення сидіння, аби маленький пасажир бачив або батьків, або світ навколо. До того ж можна регулювати нахил сидіння, не турбуючи дитину, яка заснула.

Із чого виготовляють візочки Greentom

Greentom використовує та переробляє пластик, щоби він не потрапляв на звалища й не забруднював землю й океани. Для виготовлення рами візка використано гранули з переробленого пластику. Перед перетворенням на візочок усі гранули проходять очищення та термічну обробку.

Текстиль Greentom також виготовляють із сировини, отриманої після перероблення пластикових пляшок. Завдяки залученню сучасних технологій ця тканина оптимально підходить для дитячих візочків. Вона приємна на дотик, стійка до зношування та забруднень й абсолютно безпечна, адже на синтетичних тканинах не розмножуються мікроорганізми та бактерії.

Характеристики візочків Greentom

 

Greentom Classic

Greentom Reversible

Greentom 3 in 1

Тип

Прогулянкова (блок по ходу руху)

Прогулянкова (реверсивний блок)

Люлька + Reversible + Classic

Розмір

103 × 55 × 60 cм

103 × 55 × 90 cм

103 × 50 × 90 cм

Вага

7 кг

8 кг

9 кг

Перероблені ПЕТ-пляшки

74

51 + 74

31 + 51 + 74

Нахил спинки/позиції

3

5

Вік

6 місяців – 4 роки

6 місяців – 2,5 року

0-6 місяців

Максимальна вага / зріст дитини

20 кг / 110 cм

15 кг / 93 cм

9 кг / 66 cм

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів