Нові пристрої Electrolux для розв'язання старих турбот

Головна Огляди Нові пристрої Electrolux для розв'язання старих турбот
24.10.2022

До таких буденних процесів, як-от готування та прибирання, дедалі частіше ставляться якщо не з ентузіазмом, то принаймні без відчаю. Однією з головних причин є невпинний розвиток інновацій у світі побутової техніки. Із кожним роком техніка стає компактнішою, більш функціо­нальною та стильною. Далі — про найновітнішу кухонну та прибиральну техніку, що урізноманітнить будь-який побут і забезпечить принципово новий досвід.

Бездротовий безмішковий пилосос «2 в 1» WQ81-ALRS

Прибирання одним рухом, без зусиль

Незважаючи на низку переваг, для багатьох домівок габаритні пилососи з надпотужними двигунами та ємними резервуарами для сміття є надмірною опцією. Ба більше, наразі в цьому сегменті побутової техніки диктують моду саме компактні й ергономічні пристрої, що завжди напохваті, не займають багато місця та не мулять очі. А моделі серії WQ Well — акумуляторні пилососи Electrolux WQ Well Q 6, 7, 8 — ще й вирізняються потужністю та автономністю. Вони очистять усі типи поверхонь швидко та без зусиль.

Головна «фішка»

Поєднання широкого функціо­налу з ергономічним дизай­ном — це оптимальна комбінація для швидкого та зручного прибирання. Так завжди напохваті буде пристрій, готовий до мультитаскінгу: легкий доступ до ручного блока й аксесуарів дає змогу миттєво переключатися від миття підлоги до очищення важкодоступних місць, і знову повертатися до попереднього завдання.

Зручність використання

Завдяки заниженню центра ваги пилосос відчувається легшим у руці, а руків’я, розраховане на подвійний хват, забезпечує комфортне прибирання як підлоги, так і ділянок на висоті. Крім цього, пристрій має функцію LED-підсвічування для виявлення пилу в найтемніших закутках.

Продуктивність

Осьова циклонна технологія забезпечує потужну роботу й ефективне прибирання, навіть за умови заповнення пилозбірника. 5-ступінчаста система фільтрації видаляє до 99,99 % мікрочасточок пилу.

Витривалість

Як для своїх скромних габаритів і потужності WQ Well демонструє дивовижний час роботи без підзаряджання – до 50 хв. Цього більш ніж достатньо, аби досягти бездоганної чистоти в оселі, зберегти сили для інших справ і, зрештою, не знудитись.

Аксесуари

Усе необхідне для прибирання є на корпусі пристрою. Знімайте та кріпіть бортові аксесуари для різних типів поверхні прямо під час роботи WQ Well.

  • Насадка PowerPro Roller з ефектом полірування — експерт із догляду за твердою підлогою, який видалить усе, від дрібного пилу до великих часточок, з першого разу
  • Насадка BEDPROPOWER PLUS забезпечує ретельне очищення ліжок і диванів, а унікальна функція QuickClean самостійно видаляє волосся з валика щітки
  • Насадка PETPRO PLUS забезпечує ретельне очищення оббивки меблів від пилу, бруду та шерсті домашніх тварин. Саме для таких завдань функція QuickClean є найбільш корисною
  • Насадка з ультрафіо­летовою лампою для гігієнічного очищення спального ліжка

  • Ресурс автономної роботи до 55 хв / «турборежим» — до 15 хв
  • Макс. площа збирання 165 м2
  • Акумулятор Li-ion 25,2V HD
  • Час заряджання до 4,5 год
  • Ємність контейнера для пилу 0,3 л
  • Фільтрація 5-ступінчаста з HEPA-фільтром
  • Рівень шуму 79 дБ
  • Світловий індикатор заряджання
  • Світлове підсвічування на щітці
  • Функція самостійного вертикального паркування
  • Колір білий, сатин металік
  • Вага 2,8 кг

Контейнерний пилосос Electrolux PC91-8STM

Найретельніше прибирання протягом багатьох років

Electrolux виробляє пилососи вже понад 100 років, і за цей час у шведській компанії досконально вивчили ключові потреби кінцевого споживача — належний рівень фільтрації повітря та герметичність корпусу. Саме ці характеристики безпосередньо впливають на рівень чистоти в приміщенні: пил і бруд мають залишатися всередині контейнера для сміття, а таке можливо лише завдяки продуманому дизайну, спеціальним ущільнювачам та високоякісним повітряним фільтрам. Усе це поєднано в моделі з оновленої лінійки контейнерних пилососів Electrolux PC91-8STMT, яка, крім наведених переваг, має низку інших унікальних особливостей.

Головна «фішка»

Їх одразу дві: циклонна 7-ступінчаста система фільтрації та інтегрований у корпус фільтр, який не потребує заміни та розрахований на весь термін служби пилососа.

Двигун пилососа створює потік, який всмоктує повітря разом із пилом по спіралі в межах фільтраційної системи. Відцентрова сила змушує сміття осідати на стінках проміжного контейнера, після чого весь пил потрапляє безпосередньо до основної ємності (1,6 л), де й зали­шається до закінчення прибирання. Завдяки цьому пил не перешкоджає проходженню чистого повітряного потоку, а потужність всмоктування не знижується через заповнен­ня контейнера.

Інтегрований «вічний» фільтр не лише прослужить стільки ж часу, як і пилосос, але й дасть змогу утримувати 99,95 % часточок пилу й алергенів.

Енергоефективний двигун

Завдяки двигуну Electrolux PC91 споживає учетверо менше електроенергії, ніж класичний пристрій — 500 Вт замість 2 200 Вт. А завдяки технології EcoForce користувач подбає не лише про гаманець, а й про довкілля, адже вона суттєво знижує викиди вуглецю в атмосферу.

Тихе прибирання

Згідно з дослідженнями шум є найбільш дратівливим фактором під час експлуатації побутових пристроїв. ­PC91-8STM — найтихіший контейнерний пилосос Electrolux. Завдяки герметичному корпусу та шумопоглинальним ущільнювачам рівень шуму моделі знижено до непомітних 72 дБ.

Система Easy Empty

Щоби швидко й охайно позбутися сміття, потрібно натиснути на кнопку внизу контейнера — прямо над відром.

Захист меблів і підлоги

Після прибирання поверхні й меблі мають бути не лише чистими, але й неушкодженими. Для цього на передній частині насадки розміщено спеціальний гумовий ущільнювач, який захищає меблі та стіни від подряпин, а її дно виготовлено зі щадного до паркетних підлог пластику.

Мультифункціональна насадка «3 в 1»

Залежно від того, яку поверхню потрібно очистити, звичайну насадку пилососа можна трансформувати в щілинну (диванні подушки, куточки підвіконня чи рам), щітку для твердих поверхонь (полиці, столи, екран телевізора) або насадку для м’яких меблів і делікатних поверхонь.

Ергономічне руків'я та дистанційне керування

Відчуйте себе героєм фантастичного бойовика, який «полює» на бруд і має замість бластера зручне руків'я з вбудованим пультом дистанційного керування та насадку з підсвічуванням Flow Motion LED. Якщо проявити уяву та фантазію, можна зробити рутинний процес прибирання не лише швидким і комфортним, але й веселим.

  • Потужність двигуна 500 Вт
  • Клас фільтрації повітря А
  • Клас прибирання на твердій підлозі та килимі А
  • Об’єм контейнера 1,6 л
  • Довжина шнура 9 м
  • Рівень шуму 72 дБ
  • Колір синій

Кухонний комбайн Electrolux Create 5 E5KM1-6GBP

Провідник у подорожі до чудових вражень від випікання

Кухонний комбайн Electrolux Create 5 E5KM1-6GBP оснащено потужним двигуном і міцним литим корпусом із нержавіючої сталі. Із ним можна приготувати майже будь-які смаколики: від ароматної піци з хрусткою скоринкою та хліба на заквасці до ніжних тістечок безе з вершковою глазур’ю.

Кухонна металева машина з планетарним замішуванням

Головною «фішкою» Electrolux Create 5 E5KM1-6GBP є планетарне перемішування — процес ретельного змішування всіх інгредієнтів, результатом якого є однорідна та рівномірна консистенція суміші, з якої можна готувати і прості невигадливі страви, і найбільш сміливі та грандіозні кулінарні шедеври.

Потужність

Для легкого замішування тіста та випікання пишного цільнозернового хліба та тонкого коржа для піци потрібен потужний двигун. Двигун потужністю 1 200 Вт дає змогу Create 5 щодня з легкістю готувати будь-яку випічку — встигайте лише натискати на кнопку.

Додаткові аксесуари

Набридла піца? Як щодо соковитого бургера зі свіжою котлетою, нарізаними овочами та тертим сиром? У комплекті Create 5: м’ясорубка, салатниця з терткою, віничок, гачок для тіста, збивалка та слайсер, що підключають до основного пристрою за допомогою спеціального конектора.

Імпульсне налаштування швидкості

Кожен процес потребує певних налаштувань швидкості. У Create 5 передбачено шість рівнів швидкості, що дає змогу виконувати будь-які завдання: від збивання легких вершків до замішування важкого тіста.

Зручність та ергономічність

Чаша з нержавіючої сталі об’ємом 5 л дає змогу готувати як маленькі кекси для себе, так і великі торти на компанію. Незважаючи на місткість, її легко розмістити та помити в посудомийній машині разом з усіма аксесуарами, а гумові ніжки запобігають ковзанню.

  • Потужність 1 200 Вт
  • Об’єм чаші 5 л
  • Кількість швидкостей 6 та режим «Пульс»
  • LED-підсвічування робочої чаші
  • Вага 8,5 кг
  • Довжина шнура 1,2 м
  • Колір темно-сірий, графітовий

Товари з публікації
код товару: WQ81-ALRS
немає в наявності
Завдяки легкому доступу до ручного блоку та різноманітним аксесуарам акумуляторний пилосос Well Q8 дозволяє миттєво переключатися з прибирання підлоги на прибирання важкодоступних місць.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів