Електрошвабри Kаrcher: зручне та ефективне прибирання

Головна Огляди Електрошвабри Kаrcher: зручне та ефективне прибирання
17.01.2024

Асортимент Kаrcher розширено двома новими моделями електрошвабр – FC 2-4 і FC 4-4, які оснащено змінним акумулятором 4 В. Ці пристрої значно полегшать очищення підлоги, забезпечуючи чудовий результат прибирання як сухого, так і вологого бруду лише одним рухом.

Якість прибирання за використання FC 2-4 та FC 4-4 дійсно вражає. Незалежно від типу бруду – крихти печива, плями від кави або пух – електрошвабри швидко усунуть усі забруднення навіть у важкодоступних місцях, зокрема в кутках чи біля плінтусів.

Бруд не розноситься підлогою, а збирається роликовими щітками, які безперервно обер­таються і самоочи­щуються. На підлогу завжди подається виключно чиста вода, а брудна відразу збирається до окремого бака для брудної води.

Автоматичне увімкнення/вимкнення

Завдяки функції автоматичного увімкнення/вимкнення електрошвабри готові до роботи будь-якої миті. Потрібно просто зняти пристрій із паркувальної станції та перевести руків’я в положення для прибирання. Ролики, обертаючись, збирають бруд і водночас миють підлогу чистою водою з резервуара.

Мінімальна кількість води та вбудований волосяний фільтр

Під час миття використовується мінімальна кількість води, завдяки чому електрошвабри згодяться для миття не лише твердої підлоги, як-то плитка або ПВХ, а й дерев’яної на кшталт ламінату й паркету. Обидві моделі оснащено вбудованим волосяним фільтром, який ефективно утримує бруд, зокрема волосся та шерсть тварин.

Універсальні валики та валики для підлог із каменю

Важливо зазначити: в стандартних комплектах обох моделей електрошвабр є універсальні валики, проте можна додатково придбати валики для миття підлог із каменю.

Змінні акумулятори 4 В

Однією з головних особливостей нових моделей є застосування змінних акумуляторів 4 В. Це зумовлює можливість легко замінювати акумулятори, забезпечуючи безперервну роботу пристроїв протягом тривалого часу. Тепер прибирання навіть великих площ не є проблемою.

Аби забезпечити ефективність прибирання і збільшити час роботи пристроїв, Kаrcher рекомендує послуговуватися кількома літій-іонними змінними акумуляторами 4 В. До того ж додаткові акумулятори можна використовувати також з іншими пристроями лінійки 4 В Kаrcher Battery Power, що робить їх універсальним рішенням для побутового прибирання.

Корпус акумулятора захищений від бризок (захист IPX4) – запорука безпечної та надійної роботи пристрою впродовж тривалого часу.

FC 4-4 – для великих приміщень

FC 4-4 працює на одному заряді акумулятора приблизно 30 хв, чого цілком достатньо для прибирання поверхні площею до 90 м2. Завдяки двом режимам швидкості обертання валиків і регулюванню кількості води можна налаштувати роботу пристрою відповідно до особливостей підлогового покриття. Задля зручності конструкцією передбачено індикатор запов­нення баків, що сигналізує, коли бак для чистої води спорожнів, а бак для брудної – повний.

FC 2-4 – легка та маневрена

Компактна модель FC 2-4 – оптимальне рішення для менших за площею приміщень (до 70 м2). Її висока маневреність і продумана конструкція – запорука легкого прибирання навіть важкодоступних місць.

Модель

FC 2-4

FC 4-4

Час роботи від акумулятора, хв

20

30

Продуктивність на одному заряді акумулятора, м2

70

90

Об’єм резервуара для чистої води, мл

200

400

Об’єм резервуара для брудної води, мл

100

200

Робоча ширина роликів, мм

180

300

Вага пристрою без аксесуарів, кг

2,2

3,5

Розмір (ш × в × д), мм

220 × 240 × 1 200

240 × 310 × 1 170

Товари з публікації
код товару: 1.056-200.0
7999 грн*
є в наявності
Електрошвабра FC 2-4 має малу вагу (лише 2,2 кг) і надзвичайну стійкість у вертикальному положенні. Вона автоматично вмикається і вимикається простим переміщенням рукоятки. Апарат для вологого прибирання підлоги дає змогу без зусиль видаляти в один прийом сухі та вологі забруднення. Максимальна тривалість роботи від одного заряду акумулятора становить 20 хвилин, яких достатньо для очищення площі близько 70 кв. м. Апарат очищає підлогу впритул до стін і ефективно збирає волосся завдяки спеціальному вбудованому фільтру.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів