IT Security вебінар від Oracle для партнерів та замовників, 4 квітня 2017

Home Events IT Security вебінар від Oracle для партнерів та замовників, 4 квітня 2017
03.04.2017

Запрошуємо на безкоштовний вебінар "Oracle CASB – забезпечення виконання корпоративних політик безпеки при використанні хмарних сервісів", що відбудеться 4 квітня об 11:00.

Cloud Access Security Broker (CASB) є хмарною службою безпеки – посередником між споживачем та постачальником хмарних послуг. Вона забезпечує моніторинг, виявлення загроз ІБ та сповіщення сервісного персоналу замовника за рахунок аналізу поведінки користувачів/співробітників (User Behavior Analytics – UBA), визначених політик безпеки, отримання даних від хмарних провайдерів через API та від замовника через ПЗ сторонніх виробників.

Хмарна служба Oracle CASB допомагає замовникам подолати психологічний бар’єр, пов’язаний з безпекою хмарних сервісів. Вона спрощує їх налаштування, дозволяє запобігти дріфту конфігурації та забезпечує наочність бізнес-операцій, що відбуваються за периметром організації.

Впродовж вебінару буде розглянуто архітектуру рішення, як саме служба Oracle CASB підключається до інфраструктури замовника та постачальника хмкарних сервісів, як налаштовується на виявлення інцидентів ІБ, а також автоматизована взаємодія з Центром управління подіями ІБ (Security Operation Center – SOC). Після презентації буде продемонстрована робота сервісу.

Дата 4 квітня  2017 року (вівторок)
Час 11:00 за київським часом
Місце Онлайн
Доповідач Андрій Гусаков, керівник групи консультантів напрямку Інформаційна БезпекаІгор Мінєєв, провідний технологічний консультант напрямку Інформаційна Безпека

Реєстрація є обов’язковою!

Якщо у вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся oracle@erc.ua 

Menu
Products catalog
Products catalog