Oracle Linux та Oracle VM - ексклюзивна зустріч в офісі Oracle 21 вересня

Головна Заходи Oracle Linux та Oracle VM - ексклюзивна зустріч в офісі Oracle 21 вересня
31.08.2017

Компанії ERC та Oracle запрошують партнерів до участі у зустрічі, присвяченій Oracle Linux та Oracle VM, що відбудеться 21 вересня 2017 року у Києві.

Впродовж цієї ексклюзивної зустрічі, експерти Oracle розкажуть та продемонструють, чому Oracle Linux та Oracle VM все частіше застосовуються для хмарних та віртуалізаційних рішень.

У програмі заходу:

  • Чому партнеру варто продавати та рекомендувати Oracle Linux та Oracle VM? Які саме переваги вони отримають при продажах Oracle Linux і Oracle VM? – Мукул Кумар (Mukul Kumar), Account Manager for Oracle Linux and Oracle VM in Ukraine Region
  • Стратегії для ціннісних пропозицій Oracle Linux, VM та OpenStack для ваших замовників – технічна презентація від Анкур Пахва (Ankur Pahwa), Pre Sales Consultant, Linux & Virtualization

У рамках програми зустрічі ви дізнаєтесь також про міграцію з існуючого Linux в Oracle Linux, про те як налаштувати приватну хмару за допомогою рішень Oracle та усі переваги для партнерів.

  • Місце: офіс Oracle Україна (Київ, вул. Мечникова 2, кімната «Каліфорнія»)
  • Дата: 21.09.2017 (четвер)
  • Час: з 11:00 до 13:00

Долучайтесь до участі та отримайте глибоке розуміння ціннісних переваг для ІТ-середовища від Oracle Linux та VM, а також можливість безпосереднього спілкування з експертами Oracle.

Участь безкоштовна, кількість місць обмежена.

Для реєстрації надішліть, будь ласка, запит на oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів