Вебінари Oracle Support Essentials у травні

Головна Заходи Вебінари Oracle Support Essentials у травні
02.05.2018

Oracle Support пропонує клієнтам можливість отримати всю необхідну інформацію через прямі веб-конференції та вебкасти.

Такі веб-трансляції включено у сервіси Oracle Premier Support та мають допомогти клієнтам Oracle  бути продуктивнішими та ефективнішими при роботі з Oracle Support.

Essentials Webcasts охоплюють теми, починаючи від правил ефективної роботи з Oracle Support і профілактично-діагностичних інструментів, до управління користувачами й активами та багато іншого.

Реєструйтесь на вебкасти з переліку та дізнавайтесь як покращити знання та взаємодію із Oracle Support!

Webcast

Описання

Доступна мова

Дата

Реєстрація

Using My Oracle Support

Дізнайтеся, як налаштувати функції My Oracle Support, щоб збільшити продуктивність та допомогти оптимізувати вашу підтримку.

English

09.05

Зареєструватися

Service Request Flow and Best Practices

Огляд подання запиту на обслуговування (Service Request), поради та найкращі практики, щоб заощадити час та уникнути затримки, як створити добре сформований SR, керувати та оновлювати вашу інформацію.

English

10.05

Зареєструватися

Oracle Cloud Support

Дана веб-трансляція включає в себе «введення» до роботи з порталом Cloud Support Cloud, а також ресурси Підтримки, термінологію та найкращі практики.

English

16.05

Зареєструватися

Working Effectively with Support - Taleo

Дана сесія призначена для користувачів Taleo, які хочуть дізнатись більше про середовище підтримки користувачів Oracle і отримувати максимальну користь від свого контракту Oracle Support.

English

17.05

Зареєструватися

My Oracle Support Community

Протягом даної презентації ви зможете дізнатись, як швидко можна вирішити проблеми, надаючи доступ до розширеного кола впливу в реальному часі, як ділитися ідеями щодо вдосконалення продукту, як створити та організувати власну мережу знань, як ділитися своїм досвідом.

English

23.05

Зареєструватися

Відеотренінги

На додаток до прямих веб-трансляцій, Oracle Support пропонує навчальні відеоролики, щоб доповнювати теми вебкастів Essentials Series. Навчальні відеоролики дозволяють швидко дізнатись деталі кожної функції в My Oracle Support протягом декількох хвилин. Ви можете легко вибрати відео за рівнем досвіду, роллю або завданням, яке ви намагаєтесь виконати.

Будь ласка, скористайтесь посиланням на наступний документ How to use My Oracle Support - How-to Training Video Series (Doc ID 603505.1) для того, щоб дізнатися за якими темами доступні відео. 

За додатковою інформацією, будь ласка,  звертайтесь oracle@erc.ua, support-training_us@oracle.com або у My Oracle Support Communities.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів