ArcSight Speaks вебінар: ESM 7.0

Головна Заходи ArcSight Speaks вебінар: ESM 7.0
15.05.2018

Запрошуємо до реєстрації на ArcSight Speaks вебінар: "ESM 7.0 відмовостійкість та сценарії використання".

ArcSight SPEAKS (ArcSight Security Partner Enablement and Knowledge Sharing) являє собою годинний вебінар, що має на меті тримати вас у курсі останніх, найактуальніших та найцікавіших змін та новин щодо портфоліо ArcSight.

Як партнер з безпеки, ви запрошені долучитися до вебінару ArcSight Speaks, щоб дізнатися більше про останні інновації та отримати необхідні навички та провідні методи для позиціонування ArcSight перед своїми замовниками.

Протягом вебінару: 

  • Дізнаєтесь про новий ESM 7.0, який забезпечує відмовостійкість та ще більше сценаріїв використання для боротьби з кібератаками
  • Обговоримо відмінності між централізованою та розподіленою моделлю впровадження ESM
  • Також розглянемо Activate Content Brain, новини Threat Intel та інші вдосконалення в інтерфейсі користувача, подіях, перегляді SOC  та опціях управління

Для доступу до додаткових тренінгів з безпеки або записів попередніх вебінарів SPEAK, будь ласка, перейдіть до Partner Readiness Roadmap. Увійдіть до SPC > сторінка «Training and Certifications» > Partner Readiness Roadmap або скористайтеся цим посиланням.

Звертаємо увагу: ми очікуємо на слухачів з більш ніж 100 країн світу з 5 різних часових поясів і плануємо почати вчасно. Будь ласка, приєднуйтесь заздалегідь, щоб нічого не пропустити!

Tема: ESM 7.0 відмовостійкість та сценарії використання

Дата: 17 травня 2018

Час: 11 00 – 12 00 (за київським часом) перевірити місцевий час

РЕГИСТРАЦИЯ

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів