Серія вебінарів компанії Micro Focus

Головна Заходи Серія вебінарів компанії Micro Focus
24.07.2019

Компанія Micro Focus проводить серію продуктових і технічних вебінарів. В рамках вебінарів буде можливість задати питання не тільки технічним фахівцям, а також чинним замовникам в рамках вебінарів з історіями успіху.

Огляд Micro Focus SecureMail - рішення по забезпеченню безпечних електронних комунікацій

Дата: 31 липня 2019 року

Час: 11: 00-12: 00

Спікер: Володимир Станішевський, технічний експерт Micro Focus в Росії

Рішення щодо шифрування електронної пошти без шкоди зручності комунікацій. Сумісність з мобільними платформами, можливості по архівації пошти для цілей внутрішнього контролю, проведення розслідувань та виконання вимог щодо зберігання корпоративної переписки.

Зареєструватись

Стовпчиковий ETL: кращі практики завантаження і трансформації даних в СУБД Vertica

 

Дата 1 серпня 2019 року

Час: 11: 00-12: 00

Спікер: Павло Сав'юк, Архітектор рішень Vertica, Micro Focus в Росії

 

На вебінарі дізнаєтесь про те, як найбільш швидко і ефективно проводити в СУБД Vertica завантаження даних і операції по трансформації та оновленню даних в різних сценаріях - від оновлення вітрин до розбору JSON.

Зареєструватись

Синтетичний транзакційний моніторинг

Дата: 9 серпня 2019 року

Час: 11: 00-12: 00

Спікер: Воротягін Андрій, технічний експерт Micro Focus в Росії

Micro Focus Application Performance Management (APM) - дозволяє максимально детально і глибоко відстежувати роботу бізнес-додатків, оцінюючи досвід користувачів, а також функціонування серверів-додатків і шин передачі даних. Завдяки модулям, які входять до його складу, можна зрозуміти, хто і як навантажує інформаційні системи, де виникають проблеми або помилки, які знижують продуктивність, та як мережева інфраструктура, середа віртуалізації і мережа зберігання впливають на роботу бізнес-додатків.

Зареєструватись

Micro Focus Robotic Process Automation

Дата 4 вересня 2019 року

Час: 11: 00-12: 00

Спікер: Євген Карасик, Менеджер по продуктам ADM Enterprise DevOps, Центр розробок Micro Focus в Ізраїлі

Micro Focus Robotic process automation (або RPA) - технологія, яка дозволяє налаштувати програмне забезпечення ( «робота») для емуляції дій людини, що взаємодіє з цифровими системами, для виконання бізнес-процесу. Компанія Micro Focus представляє користувачам готове рішення для впровадження технологій RPA в корпоративні процеси.

Зареєструватись

Micro Focus Interset UEBA - поведінковий аналіз в інформаційній безпеці

Дата: 18 вересня 2019 року

Час: 11: 00-12: 00

Спікер: В'ячеслав Тупіков, Архітектор рішень з інформаційної безпеки, Micro Focus в Росії

Micro Focus Interset UEBA дозволяє розширити можливості Security Operations Center по виявленню сучасних загроз інформаційної безпеки. Interset UEBA виявляє аномалії поведінки користувачів і систем за допомогою технологій машинного навчання. В рамках вебінару будуть розглянуті функціональні можливості рішення і продемонстрований його інтерфейс.

Зареєструватись

Управління якістю продукту

Дата: 25 вересня 2019 року

Час: 11: 00-12: 00 MSK

Спікер: Валерій Куваєв, Технічний спеціаліст Micro Focus в Росії

Представляємо рішення ALM Octane для управління якістю продукту. Це поняття включає в себе результат роботи різних команд розробки, результати тестування на функціональність, продуктивність, безпеку та інші. Найчастіше ця інформація розкидана по різних інструментах  і рішення Octane від компанії Micro Focus дозволяє її зібрати і об'єднати в цілісну картину про сукупність чинників, що визначають готовність продукту для експлуатації.

Зареєструватись

 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів