Кондиціонер Cooper&Hunter серії Majesty із технологією навчання

Головна Часопис Кондиціонер Cooper&Hunter серії Majesty із технологією навчання
13.10.2024

Cooper&Hunter Majesty є інноваційним кроком у майбутнє комфорту й ефективності. Цей дизайнерський кондиціонер відкриває нові можливості для керування мікрокліматом в оселі незалежно від сезону.

Новаторський підхід. Центральний мікропроцесор кондиціонера Majesty застосовує прогресивну CH AI-технологію, яка аналізує різноманітні параметри, з-поміж яких: температура, вологість, погода та площа приміщення. Ця інноваційна система не просто контролює, а навчається, вибираючи ефективний режим роботи для забезпечення оптимального комфорту й результативного енергозбереження.

Найліпший клімат для здоров’я. Унікальний алгоритм Majesty враховує не лише комфортну температуру, але й вологість, а це відіграє ключову роль у створенні здорового мікроклімату. Технологія CH AI забезпечує оптимальний баланс, позитивно впливаючи на самопочуття та здоров’я користувачів.

Насамперед енергоефективність. Завдяки запатентованому інтелектуальному інвертору AI+ та інтелектуальному алгоритму G-learning кондиціонер серії Majesty знижує річне споживання електроенергії на 10 %. Ба більше, за економного режиму система забезпечує максимальну ефективність зі зниженням рівня споживання до 75 %.

Забезпечення комфорту в кожній деталі. Кондиціонер Majesty не тільки створює оптимальний мікроклімат у приміщенні, а й також у змозі «подбати» про одяг користувачів. Функція «Сушіння одягу» контролює вологість, щоби запобігти її негативному впливу на тканини.

Очищення і захист. Технологія ультрафіолетового очищення повітря CH UV, застосована в кондиціонері, гарантує усунення до 93,91 % усіх наявних вірусів і бактерій. Це є основою для забезпечення здорового середовища для всієї родини.

У світі кондиціювання XXI століття засяяла нова зірка – модель серії Majesty одного зі світових лідерів із виробництва кондиціонерів Cooper&Hunter.

Вибираючи Majesty, користувачі забезпечують себе та родину найліпшим!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів