Electrolux Comfort 600 - портативні кондиціонери для щоденного комфорту

Головна Часопис Electrolux Comfort 600 - портативні кондиціонери для щоденного комфорту
15.10.2024

Нові портативні кондиціо­нери Electrolux Comfort 600 є втіленням спокою і зручності будь-якої пори року. Завдяки низькому рівню шуму ці мобільні пристрої стануть незамінними помічниками для створення оптимальної атмосфери в різноманітних просторах.

Головні особливості

  • Розумне енергоспоживання. Економія до 28 % енергії під час охолодження приміщення забезпечується завдяки особливостям конструкції: закриваючи холодне повітря всередині, унеможливлено потрапляння теплого повітря.
  • Швидке охолодження і обігрів. Забезпечується на 50 % швидше, як порівняти зі звичайним віконним комплектом або в разі вистромлення шланга безпосередньо з вікна.
  • Швидкий монтаж без інструментів. Комплект швидко й легко встановлюють і знімають без використання інструментів чи клейкої стрічки.
  • Легка адаптація і регулювання. Завдяки регульованим телескопічним ущільнювальним панелям, текстильним панелям і втяжним затискачам віконний комплект можна встановити на вікнах різної ширини й висоти (з бічними петлями). Згодиться для використання з будь-яким переносним кондиціонером зі шлангом діаметром 15 см.

Мобільні кондиціонери Electrolux ChillFlex Pro

Ці портативні кондиціонери забезпечують оптимальні можливості охолодження, споживаючи мінімальну кількість енергії. Пристрої можна застосовувати не лише для точкового охолодження, але і як додаткову систему опалення. До того ж вони використовують сталий холодоагент R290, який менше (на 99,8 %) впливає на довкілля, зокрема на потенціал глобального потепління (GWP), як порівняти з холодоагентом R410a.

Із лінійкою кондиціонерів Electrolux Comfort 600 можна насолоджуватися оптимальним мікрокліматом в оселі впродовж усього року.

Монтажний преміальний комплект

Крім того, доступний преміальний монтажний комплект для мобільних кондиціонерів – Electrolux EWKIT5, який спрощує процес встановлення і забезпечує надійність під час експлуатації.

Додатковий модуль до преміального монтажного комплекту

Із додатковим модулем до преміального монтажного комплекту Electrolux EWKEXT1 вдасться розширити функціональні можливості мобільного кондиціонера.

Головні особливості

  • Розширення 35 см: преміальний віконний комплект призначений для герметизації високих вікон. Передбачено можливість встановлення кількох розширень на вікнах, висота яких перевищує 200 см. Одне розширення забезпечує максимальну висоту 170 см.
  • Простий монтаж: легке встановлення без використання інструментів.
  • Вміст комплекту: одне розширення (35 см) і з’єднувач.

 

Electrolux ChillFlex Pro EXP34U338HW

Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338HW

Electrolux ChillFlex Pro EXP26U338CW

Режими роботи

Auto, Cool, Dry, Fan, Heat

Auto, Cool, Dry, Fan, Heat

Auto, Cool, Dry, Fan

Швидкості

Auto, High, Low, Med

Auto, High, Low, Med

Auto, High, Low, Med

Діапазон температур

Від 16 до 32 °C

Від 16 до 32 °C

Від 16 до 32 °C

Температура довкілля

Від 5 до 35 °C

Від 5 до 35 °C

Від 5 до 35 °C

Рекомендована площа

До 50 м2

До 40 м2

До 40 м2

Electrolux Comfort 600 допоможе створити приємний мікроклімат в оселі, мінімізуючи зусилля для встановлення і вплив на довкілля.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів