Нова серія IP-камер WISENET X

Головна Новинки Нова серія IP-камер WISENET X
24.03.2017

Компанія Samsung Techwin Hanwha почала випуск нової серії IP-камер WISENET X, яка базується на новому вбудованому чіпсеті з однойменною назвою. Цей чіпсет є фірмовим продуктом компанії і втілив в собі її основні технологічні досягнення.

Новий чіпсет WISENET X побудований за принципом «система на кристалі» (SoC) і має вкрай високу продуктивність. В результаті нові 5- і 2-мегапіксельні IP-камери, виконані на його основі, не тільки забезпечують чітке зображення, але і мають потужний, сучасний функціонал.

Стиснення зображення виконується в камерах серії WISENET X за сучасними алгоритмами, в тому числі кодеком H.265. Їх використання доповнюється обробкою зображення за фірмовою технологією WiseStream II, яка в багато разів підвищує ефективність стиснення.

Важливою перевагою нових камер є відеоаналітика «на борту». Крім того, функція аудіоаналітики дозволяє розпізнавати критично важливі звуки, такі, як постріли, гуркіт вибуху, крик або дзвін розбитого скла, після чого негайно слідує сигнал тривоги. У деяких моделях є можливість виконувати аналіз черги, що вкрай актуально в магазинах і банках.

Кольорове зображення нові камери дають навіть в умовах низької освітленості. Підтримка двох карт пам'яті MicroSD, для яких є здвоєний слот, дозволяє записувати локальний архів ємністю до 512 Гбайт.

При інсталяції камери її кут огляду зручно налаштовувати через смартфон. Для його підключення служить роз'єм USB, яким забезпечена камера. Крім того, зі смартфона з камерою можна зв'язатися через Wi-Fi-адаптер, який також підключається через USB-роз'єм.

Wisenet X series defines the new standard (видео)

 

З усіх питань звертайтеся за адресою: CCTV@ERC.UA

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів