Predator G1 вже у продажу в Україні. Ексклюзивно в ERC

Home New products Predator G1 вже у продажу в Україні. Ексклюзивно в ERC
20.04.2017

Найкомпактніший ігровий ПК від Acer вперше з’являється у продажу в Україні та вже доступний ексклюзивно в ERC.

Ігровий настільний ПК Predator G1 (G1-710) - це квінтесенція вражаючої потужності в компактному 16-літровому корпусі для гри вдома та за його межами.

Ідеальний баланс між компактним розміром і високою продуктивністю – всередині 16-літрового корпусу Predator G1 знаходиться відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1060 з 6ГБ відео пам’яті, процесор Intel Core і5, 7-го покоління та до 16ГБ оперативної пам'яті типу DDR4, що забезпечує високу та комфортну швидкість гри. Геймери, які цікавляться віртуальною реальністю, можуть просто підключити гарнітуру віртуальної реальності до Predator G1 і починати дослідження нових світів.

Новий настільний ПК Predator також має технологію Killer DoubleShot Pro, яка сама обирає найшвидше підключення до мережі (Ethernet або бездротове) і направляє весь трафік з високим пріоритетом через інтерфейс з максимальною пропускною спроможністю, а стандартний трафік - через інший. Це забезпечує проходження найпріоритетнішого трафіка по найбільш швидкому й надійному каналу.

Завдяки підтримці G-SYNC та UHD 4K2K Predator G1 створює приголомшливо плавні високоякісні зображення для ігор та фільмів з незрівнянною точністю й чіткістю, а аудіоадаптер Creative Soundblaster X-Fi MB5 з підтримкою 7.1-канального аудіо забезпечує приголомшливе об'ємне звучання.

Predator G1 оснащений продуктивним жорстким диском до 4 ТБ (7200 об/хв) або твердотільним накопичувачем до 512 ГБ. Порт стандарту USB 3.1 Type-C другого покоління створює величезні можливості для підключень периферії та швидкої передачі даних.

Програмне забезпечення PredatorSense від Acer можна використовувати для перевірки та контролю ключових показників системи, налаштування гарячих клавіш або регулювання налаштувань кольорового підсвічування Growl Lights на передній частині корпуса комп'ютера. Для додаткової зручності є дві висувні підставки для гарнітури по обидві сторони комп'ютера, щоб розмістити G1 біля стіни і при цьому користуватися однією з таких підставок.

ПК Acer Predator G1-710/ intel i5-7400/16/1000+128F/DVD/NVD1060-6/DOS (DG.E07ME.001) доступний в Україні за рекомендованою ціною 39 999 грн.

Menu
Products catalog
Products catalog