Нові сервери Lenovo

Home New products Нові сервери Lenovo
26.06.2017

Повідомляємо, що компанія Lenovo анонсувала випуск нової товарної лінійки ThinkSystem. У новому портфелі найкращі рішення свого класу, як-от: сервери, сховища даних і устаткування для побудови мереж. Далі пропонуємо ознайомитись із оновленим модельним рядом серверних рішень і коротким описом характеристик. Очікуємо, що найближчим часом вони будуть доступні для замовлення.

ThinkSystem Rack and Tower Systems

ThinkSystem SR530

Lenovo ThinkSystem SR530 - це доступний двопроцесорний стієчний сервер заввишки 1U, що підходить як для невеликих компаній, так і для великих підприємств, яким необхідно оптимізувати продуктивність і гнучкість для подальшого розвитку, а також забезпечити надійність, керування і безпеку корпоративного рівня. Цей сервер призначений для широкого спектру робочих навантажень і цілком готовий до і великих файлів і збільшення обсягу даних. Завдяки високій надійності і відмовостійкості він може стати основою для веб-інфраструктури.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР 

ThinkSystem SR550

Lenovo System SR550 - це двопроцесорний стієчний сервер заввишки 2U. Призначений для невеликих компаній, розподілених середовищ і великих підприємств, яким необхідні хороша продуктивність і ємність для зберігання даних, гнучка підсистема вводу-виводу і відмовостійкість для стабільного виконання робочих навантажень. Це економне рішення призначене для широкого спектру робочих навантажень. Сервер призначений для комплексного аналізу структурованих і неструктурованих даних, а також для керування зростаючим обсягом даних і великими файлами в масштабах усієї організації. Крім того, цей сервер чудово підійде для організації систем колективної роботи.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem SR570

Lenovo ThinkSystem SR570 - це двопроцесорний стієчний сервер заввишки 1U, який можна використовувати для побудови приватних і публічних хмарних середовищ, віртуалізації і розгортання інфраструктурних програм. Завдяки чудовому поєднанню продуктивності, місткості оперативної пам'яті, гнучкості підсистеми зберігання даних і системи керування корпоративного класу цей сервер - ідеальний варіант для великих підприємств і постачальників послуг.

ThinkSystem SR590

Lenovo ThinkSystem SR590 - це двопроцесорний стієчний сервер заввишки 2U з оптимальним поєднанням продуктивності, місткості оперативної пам'яті, можливостей розширення і під’єднання додаткових пристроїв, надійності і зручності керування. Це чудова платформа для побудови приватних і публічних хмарних середовищ, підтримки інфраструктурних програм компаній будь-якого розміру, яким потрібне оптимальне поєднання обчислювальних ресурсів і місткості підсистеми зберігання даних.

ThinkSystem SR630

Lenovo ThinkSystem SR630 вирізняється надвисокою продуктивністю і найбільшою місткістю підсистеми зберігання даних серед усіх стієчних серверів Lenovo заввишки 1U. Він готовий практично до будь-яких робочих навантажень і обробки даних. З його допомогою ви зможете перетворити внутрішню ІТ-інфраструктуру на гнучке відмовостійке хмарне середовище, виконувати комплексний аналіз структурованих і неструктурованих даних, скоротити сукупну вартість володіння, а також підвищити відмовостійкість і продуктивність віртуалізованих транзакційних систем на базі Microsoft SQL Server. ThinkSystem SR630 підходить як для побудови стандартної ІТ-інфраструктури, так і для високопродуктивних обчислень, хмарних програм і віртуалізації. Цей сервер забезпечує гнучкість і масштабованість завдяки підтримці широкого портфеля процесорів, накопичувачів і мережевих пристроїв.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem SR650

Не секрет, що двопроцесорний стієчний сервер заввишки 2U особливо популярний у своїй галузі. Lenovo ThinkSystem SR650 - модель, яка чудово підійде середнім і великим підприємствам, а також державним і освітнім установам. Це універсальний сервер корпоративного рівня, що забезпечує найвищу продуктивність завдяки підтримці процесорів потужністю 205 Вт, накопичувачів NVMe з невеликим часом відгуку і потужних графічних адаптерів для вирішення широкого спектра робочих завдань. З його допомогою замовники зможуть перетворити внутрішню ІТ-інфраструктуру на гнучке відмовостійке хмарне середовище, виконувати комплексний аналіз структурованих і неструктурованих даних або прискорити окупність завдяки використанню протестованих конфігурацій обладнання.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem ST550

Lenovo ThinkSystem ST550 - це масштабований підлоговий сервер із можливістю встановлення в стійку (4U), що забезпечує необхідний рівень продуктивності і надійності для центру обробки даних. Сервер оптимізований для офісних середовищ. Завдяки безпеці корпоративного рівня, доступності та низькому рівню шуму під час роботи цей сервер чудово підійде для встановлення під столом, на столі або в стійку. Він оптимізований для обробки завдань поштового, файлового та веб-серверів, стандартних інфраструктурних програм, віртуалізації серверів, робочих столів і побудови приватних хмарних середовищ.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem Blade Systems

ThinkSystem SN550

ThinkSystem SN550 - це новий двопроцесорний вузол із 24 модулями пам'яті DIMM, який ідеально підходить для приватних і гібридних хмарних середовищ, віртуалізації та консолідації декількох серверів попередніх поколінь на одному блейд-сервері. Сервер SN550 підтримує новітні технології пам'яті, дискові накопичувачі NVMe зі збільшеною продуктивністю і новітні мережеві технології. Водночас сервер сумісний із уже наявними шасі Lenovo Flex.

ThinkSystem SN850

ThinkSystem SN850 - це чотирипроцесорний блейд-сервер з 48 модулями пам'яті DIMM, який ідеально підходить для баз даних середнього розміру, основних бізнес-програм, як-от систем ERP і CRM, а також для консолідації кількох серверів попередніх поколінь на одному блейд-сервері. Сервер SN850 підтримує новітні технології пам'яті, дискові накопичувачі NVMe зі збільшеною продуктивністю і новітні мережеві технології. Водночас сервер сумісний із уже наявними шасі Lenovo Flex.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem Dense Optimized Systems

ThinkSystem SD530

Lenovo ThinkSystem SD530 - це надщільна стієчна система заввишки 2U з чотирма обчислювальними вузлами (2U4N), що забезпечує найвищу адаптивність ІТ-інфраструктури. Вона створена для підтримання сучасних критично важливих робочих навантажень, як-от віртуалізація, гіперконвергентна інфраструктура і хмарне середовище. Крім того, SD530 – платформа для високопродуктивних обчислень, готова до майбутніх робочих навантаженням, наприклад штучного інтелекту. Завдяки поєднанню ефективності та щільності блейд-серверів з економністю і простотою стієчних серверів SD530 цілком може стати найбільш адаптивним сервером у світі.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem SD650

В системі ThinkSystem SD650 реалізовано нове покоління технології водяного охолодження (WCT). Сервер ThinkSystem SD650 складається з двох незалежних двопроцесорних вузлів. В одне шасі можна встановити до шести SD650. Для охолодження компонентів використовується тепла вода (до 50 F), завдяки чому витрати на енергію зменшуються на 40%. При цьому система працює практично безшумно на піку продуктивності.

ThinkSystem Mission-Critical

ThinkSystem SR850

Lenovo ThinkSystem SR850 - це стієчний чотирипроцесорний сервер високої щільності заввишки 2U, що забезпечує чудове співвідношення ціни і продуктивності, а також гнучкість для розвитку під час росту потреб бізнесу. Він створений для стандартних робочих навантажень, наприклад інфраструктурних бізнес-програм і серверних консолідацій. Однак цей сервер також можна використовувати для вирішення завдань із високими темпами росту, як-от баз даних і віртуалізації. ThinkSystem SR850 надає замовникам свободу налаштувань для забезпечення продуктивності і надійності, а також високої місткості пам'яті і підсистеми зберігання даних.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem SR860

ThinkSystem SR860 - це стієчний чотирипроцесорний сервер заввишки 4U, що забезпечує додаткову місткість підсистеми введення-виведення для встановлення адаптерів розширення PCIe, включно з графічними процесорами. ThinkSystem SR860 - чудова платформа для робочих навантажень, що потребують 4 процесори. Цей сервер також підійде для вирішення завдань, вимогливих до підсистеми введення-виведення, завдяки підтримці графічних процесорів і високошвидкісних мережевих адаптерів.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

ThinkSystem SR950

Сервер Lenovo ThinkSystem SR950 призначений для найвимогливіших і найважливіших робочих навантажень, як-от бази даних в оперативній пам'яті, великі транзакційні бази даних, аналіз даних у режимі реального часу і пакетний аналіз, а також віртуалізовані серверні робочі навантаження. Продуктивна стієчна система ThinkSystem SR950 заввишки 4U масштабується від двох до восьми процесорів Intel Xeon Scalable. Модульна конструкція ThinkSystem SR950 забезпечує високу швидкість модернізації і обслуговування завдяки зручному доступу через передню і задню панелі до всіх основних підсистем, що допомагає скоротити витрати на обслуговування.

ПЕРЕГЛЯНУТИ 3D-ТУР

Infrastructure Management with XClarity

Lenovo XClarity

XClarity Controller - це модуль управління, вбудований у кожен сервер ThinkSystem. Програмне забезпечення XClarity Administrator надає централізовану консоль керування інфраструктурою ThinkSystem і ThinkAgile.

За допомогою API-інтерфейсів Redfish і програмних модулів XClarity Integrators можна розширити наявні процеси керування в дата-центрі, використовуючи інфраструктуру Lenovo.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Menu
Products catalog
Products catalog