Motorola Moto C-серії: якість і надійсність – понад усе

Home New products Motorola Moto C-серії: якість і надійсність – понад усе
05.07.2017

Для когось смартфон – предмет іміджу або мобільний офіс, що завжди поруч, а інші хочуть мати надійний гаджет з усіма необхідними для сучасної людини функціями. І тут на сцені – смартфони Moto C та Moto C Plus. Усе говорить на користь нової лінійки: бренд, що давно зарекомендував себе на ринку, лаконічний, модний дизайн, необхідні функції та дуже приємна ціна.

«Чистий» Android та яскравий дизайн

Останні лінійки смартфонів Motorola знаходять усе більше шанувальників у світі зокрема і завдяки використанню операційної системи Android без додаткових оболонок. Ця традиція знайшла своє продовження і в моделях Moto C-серії, які працюють на останній отримали ОС Android 7.0 Nougat.

Обидва – Moto C та Moto C Plus – мають 5-дюймові екрани та захист від бризок. Тож, ці гаджети ідеально пасуватимуть і досвідченим користувачам, які цінять надійність, і у якості першого смартфону.

Motorola Moto C: важливе – під рукою

Базова модель Moto C порадує доволі витривалим акумулятором ємністю 2350 мАг. Швидкість та зручність у використанні забезпечує чотириядерний процесор із частотою 1,3 ГГц. У користувачів не виникне жодного ускладнення під час перемикання між додатками, прослуховуванням музики та перегляду відео. Улюблені ігри Moto C також тягне без особливих проблем. Об’єм вбудованої пам’яті смартфона складає 8 ГБ, а оперативної – 1 ГБ. Ми звикли, що смартфон повністю заміняє нам звичайну цифрову «мильницю». Moto C і з цим впорається. Фото чудової якості забезпечує 5-мегапіксельна камера і LED-спалах. І без фронтальної камери сьогодні теж – нікуди. І тут цілком пристойні за якістю знімки, навіть за умови поганого освітлення, можна на 2-мегапіксельну фронтальну камеру зі спалахом.  

Motorola Moto C Plus: тримає заряд, навіть коли господар – уже ні

Яка основна проблема середньостатистичного користувача смартфона? Ви вгадали! Заряд акумулятора закінчується занадто швидко. Навіть флагмани грішать таким недоліком. Але доволі доступний Moto C Plus дуже дивує не тільки витривалим акумулятором 4000 мАг, а й фірмовим швидкісним зарядним пристроєм потужністю 10 Вт від Motorola. У результаті – до 3 днів роботи без підзарядки та можливість миттєво підзарядитися ще на кілька годин всього протягом 15 хвилин.

Moto C Plus, як і його «молодший брат» оснащений чотириядерним процесор із частотою 1.3 ГГц, однак має більший об’єм як вбудованої пам’яті – 16 ГБ, так і оперативної – 2 ГБ. Це вагомо впливає на продуктивність роботи гаджета. Другий слот можна використовувати для другої SIM-карти або збільшити пам’ять Moto C Plus за допомогою microSD.

Камера Moto C Plus також вражає якістю фото, враховуючи приємну ціну смартфона. Цей Moto робить чудові знімки, навіть коли світла недостатньо, завдяки 8-мегапіксельній основній камера з LED-спалахом. Відповідальна за селфі 2-мегапіксельна фронталка зі спалахом так само не розчарує.

Menu
Products catalog
Products catalog