Moto E-серія четвертого покоління: улюблені функції стали ще потужнішими

Home New products Moto E-серія четвертого покоління: улюблені функції стали ще потужнішими
06.07.2017

Цього літа Motorola набирає швидкість як Ferrari! За цими смартфонами люди будуть вишукуватися у чергу, не прогав свій шанс придбати його першим!

Нове покоління E-серії – Moto E4 і Moto E4 Plus – блискучий приклад втілення трендів та одночасного збереження доступної ціни. Той момент, коли економія є не необхідністю, а свідомим вибором тонкого дизайну, якісної та функціональної начинки. Які ж поліпшення отримали оновлені смартфони?

Почнемо з того, що обидві моделі E-серії мають ще більш трендову зовнішність: металевий корпус та сканери відбитків пальців, які дозволяють вигідно вирізнятися від конкурентів у цьому ж ціновому сегменті. Однією з родзинок смартфонів Motorola є витривалі акумулятори та використання найновішої «чистої» ОС Android без додаткових оболонок. Moto E4 і Moto E4 Plus не стали виключенням – обидві моделі працюють під управлінням Android ™ 7.1.1 Nougat. Приємні фірмові Moto-бонуси – швидкий перегляд сповіщень і повідомлень на замкненому екрані «Moto Дисплей» та підтримка жестів «Moto Дії». Смартфони підтримують дві SIM-карти, та мають окремий слот для microSD.

Moto E4: яскравий і швидкий

Яскравий П'ятидюймовий HD-дисплей з трендовим 2,5D-склом, стильні кольори корпусу та усі трендові технічні можливості роблять Moto E4 ідеальним смартфоном за помірну ціну.

Що варто відмітити у начинні цієї моделі? Цілий день на зв’язку без зупинки на підзарядку забезпечить доволі витривалий акумулятор ємністю 2800 мАг. Оснащений чотирьохядерним процесором з частотою 1,3 ГГц, 2 ГБ оперативної пам'яті та 16 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 128 ГБ за допомогою microSD. Moto E4 демонструє дива швидкої роботи і з додатками, і з іграми, і під час перегляду відео чи прослуховування музики. Яскраві фото чудової якості забезпечує 8-мегапіксельна основна камера з автофокусом і LED-спалахом. Навіть за умови недостатнього освітлення не підведе 5-мегапіксельна фронтальна камера з LED-спалахом.

Moto E4 Plus: потужний і безпечний

Старша модель серії – Moto E4 Plus має покращені показники майже по кожному пункту. Поступається молодшому брату хіба що у виборі кольорів корпусу.

Великий 5,5-дюймовий HD-дисплей забезпечує картинку відмінної якості. Moto E4 Plus дійсно може працювати кілька днів поспіль на одному заряді завдяки надвитривалому акумулятором ємністю 5000 мАг. Оновлення отримали, звісно, й обидві камери: 13-мегапіксельна основна камера з автофокусом і фронтальна 5-мегапіксельна камера, обидві – з LED-спалахом. Чотирьохядерний процесор з частотою 1,3 ГГц і 3 ГБ оперативної пам'яті Moto E4 Plus забезпечать потужність, необхідну для швидкого серфінгу улюбленими сайтами, ігор і додатків. А на десерт – NFC-чип для безпечних мобільних платежів. Словом, увесь набір необхідних функцій для сучасної людини – в одному  Moto E4 Plus.

Menu
Products catalog
Products catalog