Motorola представила в Україні нові продукти

Головна Новинки Motorola представила в Україні нові продукти
30.08.2017

У Києві презентували серію смартфонів Motorola Moto G5S, друге покоління Moto Z Play і Moto Mods, продажі яких стартують в Україні на поточному тижні. Всі нові смартфони працюють на «чистій» ОС Android 7.1.1 Nougat з підтримкою функцій «Moto Дії»: режим нічного перегляду, що автоматично регулює синій колір і зменшує шкідливий вплив на зір, швидкий запуск камери і ліхтарика, «Moto Дисплей», що надає доступ до інформації у режимі сну та інші. Смартфони мають NFC і функціональний сканер відбитків пальців.

«Оновлений Motorola Moto Z2 Play тонший і легший за свого попередника, але зберіг габарити і форму корпусу, завдяки чому повністю сумісний з усіма модулями Moto Mods для лінійки Moto Z, що були випущені раніше», — каже Володимир Ковальчук, менеджер з продуктового маркетингу бізнесу смартфонів компанії Lenovo в регіоні UAREE.

Moto Z2 Play — цільнометалевий. Смартфон оснащений Super AMOLED дисплеєм 5,5 дюймів з роздільною здатністю Full HD, 12-мегапіксельною основною камерою з технологією Dual Pixel, лазерним автофокусом і подвійним LED-спалахом, що вирівнює колір, 5-мегапіксельною фронтальною камерою зі спалахом і акумулятором на 3000 мАг. Moto Z Play другого покоління отримав продуктивний восьмиядерний процесор Snapdragon 626, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення до 2 ТБ через microSD. Орієнтовна роздрібна вартість новинки — 12 995 грн.

Окрім нових смартфонів Motorola представила низку Moto Mods, включаючи Moto GamePad, що перетворює смартфон в ігрову консоль, модуль-динамік JBL SoundBoost 2 і модуль-акумулятор Moto TurboPower Pack.

Motorola планує продовжувати розширювати екосистему знімних модулів для своїх смартфонів. За словами Андрія Полякова, керівника бізнесу смартфонів компанії Lenovo в Україні, Білорусі, Грузії, Молдові та Вірменії, концепція модульності, яку Motorola презентована в 2016 році, повністю себе виправдала. За перший рік компанія продала більше 3 млн смартфонів сім'ї Moto Z по всьому світу. Зараз в нашій країні Motorola активно оновлює лінійку продуктів. Восени заплановано ще кілька цікавих анонсів, і до кінця року можна буде говорити про те, що бренд Motorola представлений в Україні повною широкою лінійкою.

Смартфони Moto G5S і Moto G5S Plus — це покращені версії Moto G п'ятого покоління, представлених в лютому 2017. Plus-версія отримала подвійну 13-мегапіксельну камеру, як у флагмана, де два модуля використовуються для зйомки фотографій в чорно-білому та кольоровому режимі. Також з'явилася можливість створення ефекту розмиття заднього фону. Смартфони мають цільнометалевий корпус і більш ємнісні акумулятори. Орієнтовна роздрібна вартість в Україні Moto G5S — 6 995 грн, Moto G5S Plus — 8 995 грн.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів