Стійки Eaton серії RE для ІТ-обладнання

Головна Новинки Стійки Eaton серії RE для ІТ-обладнання
05.09.2017

З радістю повідомляємо вам про розширення на нашому складі асортименту продукції від компанії Eaton стійками серії RE для ІТ-обладнання. Ці багатофункціональні стійки вирізняються прийнятною ціною та призначені для невеликих приміщень з мережевим та серверним обладнанням.

Стійки RE пропонують велику кількість стандартних комплектуючих, включаючи ролики, систему заземлення, вертикальні рейки з маркуванням висоти в юнітах (U) та плавним регулюванням положення, а також боковими панелями швидкої фіксації. Це вигідно відрізняє їх від інших продуктів, які представлені на даному сегменті ринку та традиційно характеризуються малою функціональністю. ІТ-стійки серії RE спроектовані спеціально для реселлерів та системних інтеграторів, які створюють додану вартість.

Висота стійок складає 42U та 47U, ширина 600мм та 800мм, а глибина – 800 мм та 1000 мм, що дозволяє встановлювати їх в обмеженому просторі та розміщувати всередині велику кількість обладнання та кабелів.

Наразі складский асортимент представлено:

ETN-TFT2230LB

Вент.панель Eaton c термостатом, 220-240V

REA42610SPBE

Шкаф Eaton RE Rack 42U 600x1000 перф двери

REA42810SPBE

Шкаф Eaton RE Rack 42U 800x1000 перф двери

Стійки серії RE можуть постачатися зі скляними або сильно перфорованими металічними дверима, а також широким асортиментом приладдя для управління повітряними потоками та організацією внутрішньої проводки кабелів.

Щоб дізнатися більше про продукцію компанії Eaton відвідайте сайт www.eaton.ua/ups чи надсилайте ваші запитання на ups@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів