ThinkSystem DS2200

Головна Новинки ThinkSystem DS2200
15.11.2017

Ми анонсуємо вихід нової лінійки систем зберігання даних від компанії Lenovo замість знятих з виробництва S2200.

  • Найвигідніша СГД для невеликих робочих навантажень
  • Широкий вибір конфігурацій по портам підключення і вибору дисків вирішить найскладніші завдання.
  • Розширення дискового простору шляхом підключення 3-х додаткових полиць
  • Простий і зрозумілий інтерфейс дозволить швидко розгорнути і налаштувати систему
  • Оптимізована під розвиток бізнесу за допомогою оновлень, які не переривають роботу пристрою
  • Базова гарантія 3 роки 9*5 NBD з можливістю продовження і збільшення швидкості реагування

Масив SAN ThinkSystem DS2200 призначений для малого і середнього бізнесу, а також віддалених підрозділів і філій. Це рішення надає функціональність корпоративного класу при ціні початкового рівня, а також забезпечує доступність на рівні 99,999% завдяки використанню механізму швидкого розміщення даних.

Завдяки зручному інтерфейсу управління можна без праці виконувати складні завдання адміністрування систем зберігання даних, включаючи налаштування з використанням майстра швидкого розгортання, менш ніж за 15 хвилин. Один і той же інтерфейс використовується на всіх системах серії DS, що забезпечує гнучкість адміністрування ІТ-інфраструктури.

Масив ThinkSystem DS2200 надає різні можливості підключення і цілий ряд рівнів ємності сховища. На вибір представлені варіанти SAS 12 Гбіт/с, Fibre Channel (FC) 8/16 Гбіт/с і iSCSI 1/10 Гбіт/с для інтеграції з існуючою мережею. Система DS2200 вміщує до 12 3,5-дюймових або 24 2,5-дюймових жорстких дисків і твердотільних накопичувачів, а також підтримує до 96 накопичувачів в загальному (при використанні трьох модулів розширення). DS2200 також дозволяє комбінувати шасі великого і малого форм-факторів в одному масиві, забезпечуючи тим самим необхідну гнучкість.

У міру розвитку бізнесу можна перейти на старші модель ThinkSystem DS4200 або DS6200 для більшої продуктивності, підтримки додаткових мереж комутації, більшого числа портів і модулів розширення. При такому оновленні перенесення даних, повторна настройка логічних номерів пристроїв і зміна ліцензій не потрібні.

Дане обладнання вже є до замовлення на території України.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів