Новинка. Pocketbook Touch HD 2

Головна Новинки Новинка. Pocketbook Touch HD 2
16.11.2017

Раді повідомити вам про надходження моделі Touch HD 2 на склад. Поспішайте розмістити замовлення на першу партію новинки від компанії Pocketbook, світового лідера виробника електронних книг.

SMARTLigh для виняткового досвіду читання

Технологія SMARTlight забезпечує цілісний підхід до комфорту та безпеки читання. Завдяки двомірному налаштуванню, користувач може змінювати не тільки яскравість, але і температуру кольору підсвічування. Рідер має два режими налаштування SMARTlight. Автоматичний, встановлений за замовчуванням, варіює світло залежно від часу доби і враховує біоритми людини. Він пропонує оптимальний варіант освітлення: м'який і теплий для розслабленого вечірнього читання, або більш інтенсивний для читання  вдень. Таким чином, SMARTlight пропонує ідеально комфортні умови освітлення, і створює винятковий досвід читання. Для тих, хто хоче керувати налаштуваннями підсвічування особисто, рідер також має ручний режим.

Читайте, слухайте, отримуйте задоволення!

Як і його попередник, PocketBook Touch HD 2 отримав ряд сучасних характеристик для найбільш комфортного читання. Рідер обладнаний інфрачервоним мультисенсорним HD екраном E Ink Carta з 300 DPI, що гарантує високу контрастність і чіткість електронної сторінки. Рідер підтримує формат mp3, має стандартний 3,5-мм аудіо роз’єм і дає зручну можливість слухати аудіо книги або насолоджуватися музикою під час читання. Завдяки функції Text-to-Speech, яка перетворює текст в усне мовлення, PocketBook Touch HD 2 може читати вголос будь-який текстовий файл в одному із підтримуваних форматів.

Ваш персональний світ книжок

Електронний рідер отримав 8 ГБ вбудованої пам'яті та має слот для microSD карт (до 32 ГБ) для зберігання цифрової бібліотеки та колекції аудіо книг користувача. PocketBook Touch HD 2 підтримує без конвертації 17 популярних книжних формати та 4 графічні (JPEG, BMP, PNG, TIFF). Завдяки вбудованому Wi-Fi разом із сервісами Dropbox, Send-to-PocketBook та PocketBook Sync доставка будь-якого електронного контенту на пристрій здійснюється швидко і легко без підключення до ПК. Бібліотека рідера містить 500 попередньо встановлених безкоштовних електронних книг на 10 мовах, у тому числі українською. Читання з використанням словників допоможе покращити знання іноземних мов легко та із задоволенням.

Завжди поруч

Компактні розміри 113,5 х 175 х 9 мм і вага усього 180 грамів роблять пристрій ідеальним для тих, хто завжди у русі. Soft-touch покриття корпусу не тільки дарує приємні тактильні відчуття, але й забезпечує надійне щеплення із поверхнею під час утримування пристрою. На передній панелі розташовані ергономічні кнопки, які можна використовувати разом із сенсорним екраном для зручного управління пристроєм.

Властивості

Значення

Дисплей

6 "E InkCarta 1072 * 1 448

Підсвічування

Так. (SMARTlight)

Сенсорний екран

Інфрачервона (мультисенсорна)

Габарити

113,5 * 175 * 9 мм

Матеріал екрану

Скло

Кількість градацій сірого

16

Колір

Темно-коричневий

Батарея (активного читання)

Li-Ion, 3,7 В, 1500 мАг, до 8000 сторінок без підсвічування

Процесор

1 ГГц

Оперативна пам'ять

512 МБ

Flash-пам'ять

8 ГБ (обсяг пам'яті, доступної користувачеві, залежить від конфігурації програмного забезпечення вашого пристрою)

Інтерфейс

microUSB

Слот пам'яті

microSD до 32 ГБ

Аудіовихід

+

Формати книг

EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)

Формати зображень

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Формати аудіо

mp3

Вага

180 г

Бездротовий зв'язок

Wi-Fi (802.11 b / g / n)

Сервіси та додатки

ReadRate, Dropbox, Книги по email, PocketBook Sync, RSS News, Scribble, Аудіоплеєр, Бібліотека, Браузер, Галерея, Нотатки, Калькулятор, Книжковий магазин, Косинка, Словник, Судоку, Шахи

Матеріал корпуса

Пластик, покриття soft touch

Словники

Англо-Російський (Корольов), Webster's 1913 Англо-російський словник (PocketBook), Німецько-російський словник (PocketBook)

PocketBook Touch HD 2 - ваш смарт-компаньон, який завжди поруч!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів