Нові 8-ми процесорні сервери ThinkSystem SR950 від Lenovo!

Головна Новинки Нові 8-ми процесорні сервери ThinkSystem SR950 від Lenovo!
29.01.2018

Сервер Lenovo ThinkSystem SR950 розроблений для найбільш важливих, вимогливих робочих навантажень, таких як бази даних, що працюють у оперативній пам'яті, великі транзакційні бази даних, системи управління взаємодії з замовниками (CRM), система ресурсів планування ресурсів підприємства (ERP), пакетна обробка даних та аналітика в реальному часі, а також крупні віртуалізовані серверні робочі навантаження.

Виробничий стійкий сервер ThinkSystem SR950 висотою 4U можна масштабувати від 2 до 8 процесорів Intel Xeon з сімейства Scalable, збільшивши продуктивність на 135% по відношенню до серверів попереднього покоління.

Використовуючи підвищену продуктивність процесорів, оперативної пам'яті, підсистеми введення-виведення та зберігання даних, SR950 встановлює нові рекорди швидкості роботи серверів стандартної архітектури. Об'єднання до 8 процесорів Intel Xeon Platinum, сервер SR950 підтримує до 12 Тб оперативної пам'яті та 224 процесорних ядер, займає всього 4U простору в стійці. Завдяки цьому він чудово підходить для найважливіших бізнес-додатків, баз даних, що працюють в оперативній пам'яті, і великих масштабних аналітичних робочих навантажень, що надає компактну платформу з високим рівнем масштабування та доступності.

Lenovo ThinkSystem SR950 з самого початку розроблений для забезпечення безперервної надійної роботи на платформі x86, що надає кілька рівнів відказостійкості для захисту даних.

Модульна конструкція сервера SR950 прискорює модернізацію та обслуговування завдяки простому доступу з передньої та задньої панелей до більшості важливих підсистем. Верхній і нижній обчислювальні модулі можна висунути вперед з шасі для зручності модернізації та обслуговування. Доступ до всіх основних підсистем забезпечується з передньої або задньої панелі; їх можна швидко додавати або замінити, не висуваючи шасі з підставки.

Компоненти сервера SR950:

  • Верхній та нижній обчислювальні модулі, що містять до 4 ЦП, 48 модулів пам'яті DIMM і 12 2,5-дюймових накопичувачів, займають в стійку двічі менше місця, ніж 8-процесорні системи минулого покоління. Висувні обчислювальні модулі помітно полегшать модернізацію та обслуговування.
  • До 19 роз'ємів для установки адаптерів, включаючи 11 роз'ємів PCIe x16 - майже вдвічі більше, ніж у серверів попереднього покоління; цей сервер прекрасно підходить для підтримки робочих навантажень, що вимагають інтенсивного введення-виведення даних. 
  • Інноваційна зв'язуюча плата (двостороння) для більш ефективного охолодження системи та скорочення витрат.

Форм-фактор/висота

Рэковые 4U

Процесор (макс.)

До 8 процесорів Intel Xeon Platinum, до 28 ядер на процесор, до 205 Вт

Оперативна пам'ять (макс.)

До 12 ТБ в 96 роз'ємах при використанні модулів DIMM по 128 ГБ; пам'ять TruDDR4 2666 МГц

Роз'єми розширення

До 14 роз'ємів PCIe на задній панелі, (11 роз'ємів x16 і 3 роз'єму x8), 2 загальних ML2 і PCIe x16 і 1 LOM; а також 2 спеціальних роз'єму для установки RAID-контролера на передній панелі

Підсистема зберігання даних (всього/з можливістю «гарячої» заміни)

До 24 відсіків SFF, що підтримують жорсткі і твердотільні диски SAS/SATA, включаючи 12 відсіків для твердотільних дисків SFF NVMe

Мережеві інтерфейси

До 2 (1/2/4-портових) адаптерів 1GbE, 10GbE, 25GbE або InfiniBand ML2; а також 1 (2/4-портова) плата LOM 1GbE або 10GbE

Блок живлення (станд./Макс.)

До 4 загальних блоків живлення 80 PLUS Platinum на 1100 або 1600 Вт змінного струму

Функції забезпечення безпеки та доступності

TPM 1.2/2.0; PFA; резервовані/с можливістю «гарячої» заміни жорсткі диски, вентилятори та блоки живлення; вбудовані світлодіодні діагностичні індикатори (Llight Path Diagnostic); діагностика з доступом з передньої панелі через виділений порт USB

Резервовані компоненти з можливістю «гарячої» заміни

Блоки живлення, вентилятори, накопичувачі SAS/SATA/NVMe

Підтримка RAID

Програмний RAID в станд. комплектації; доп. апаратний RAID; підтримка завантажувальних дисків M.2 з доп. RAID.

Засоби управління системою

Вбудований механізм управління XClarity Controller, централізоване управління інфраструктурою за допомогою XClarity Administrator, модулі XClarity Integrator і управління живленням сервера за допомогою XClarity Energy Manager

Операційні системи

Microsoft Windows Server, SLES, RHEL, VMware vSphere. Докладну інформацію див. На веб-сайтеlenovopress.com/osig

Обмежена гарантія

1 або 3-річна гарантія на замінні користувачем запасні частини та робота на місці установки, на наступний робочий день з 9:00 до 17:00, можливе розширення сервісних послуг

Завдяки такої гнучкості підсистем введення-виведення та зберігання даних, ThinkSystem SR950 є однією з найбільш універсальних систем у галузі.

За більш детальною інформацією прошу звертатися за адресою server@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів