Ноутбук Panasonic TOUGHBOOK CF-33 вже на складі ERC

Головна Новинки Ноутбук Panasonic TOUGHBOOK CF-33 вже на складі ERC
10.04.2018

Звертаємо вашу увагу, що на складі ERC доступні перші у світі захищені гібридні ноутбуки-трансформери Panasonic Toughbook CF-33 (CF-33AEHAZT9) зі зйомною клавіатурою та планшетом (екран 12’’, співвідношення сторін 3:2). Це вже сьоме покоління захищених ноутбуків Toughbook, яке успадкувало 20-річний досвід Panasonic у розробці та виробництві промислових ПК.

Нова модель, яка поєднує переваги ноутбука та планшета, підтримує шість різних режимів трансформації. 12-дюймовий сенсорний екран Dual tough QHD з високою яскравістю (1200 кд/м2) та розширенням 2160х1440 пікселів підтримує технологію multi-touch (до 10 точок) та може демонструвати яскраву та чітку картинку при будь-якому освітленні. Дисплей придатний до використання на відкритому повітрі, при яскравому сонячному світлі або сильному дощі. Він може управлятися як напряму, наприклад, рукою в рукавиці, так і за допомогою цифрового пера IP55 для підвищення точності вводу даних або підпису документів.

Toughbook CF-33 CF-33AEHAZT9 створений на базі процесора Intel Core vPro i5-7300U сьомого покоління з операційною системою Windows 10 Pro. У гібрида 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ об’єм жорсткого диску. Він оснащений стереомікрофонами, 2-мегапіксельною веб-камерою і 8-мегапіксельною задньою камерою для фотографування документів та проведення відеоконференцій в режимі реального часу.

Широкий набір бізнес-інтерфейсів та опцій бездротового зв’язку дозволяє легко адаптувати Toughbook CF-33 CF-33AEHAZT9 до вимог різних галузей. Повний асортимент промислових портів та параметрів, що налаштовуються, забезпечує максимальну гнучкість при використанні приладу.

Планшет оснащений портами USB 3.0, HDMI, LAN, Micro SD-X, а також портами гарнітури. На клавіатурі є два роз’єми USB 3.0, USB 2.0, LAN, Serial, HDMI, SD-XC и VGA.

Подвійні батареї з функцією «гарячої заміни» дозволяють подовжити термін роботи приладу без підзарядки, що особливо важливо для мобільних співробітників з обмеженим доступом до електропостачання.

Прилад призначений, перш за все, для використання державними структурами: поліцією, аварійно-рятувальними службами, службами екстреного реагування, обороним сектором та технічними службами ЖКГ та телекомунікацій.

Ноутбук підтримує повний спектр периферійних пристроїв для забезпечення максимальної продуктивності мобільних співробітників в дорозі чи в офісі. Для постійного зв’язку з офісом у Toughbook CF-33 передбачено підключення до 4G LTE та U-Blox NEO-M8 GPS для більш точної навігації.

Toughbook CF-33 оснащений спеціально розробленою док-станцією для транспорту з зовнішньою антеною та повним дублюванням портів, також передбачена настільна док-станція для роботи в офісі та зарядний пристрій з чотирма відсіками та можливістю одночасної зарядки декількох батарей.

Корпус Toughbook CF-33 зроблений з магнієвого сплаву та витримує падіння з висоти 1.2 м. Ноутбуку наданий рейтинг захисту від проникнення та впливу води та пилу – IP65. У режимі портативного комп’ютера пристрій важить лише 2.761 кг, а в режимі планшета – 1.527 кг.

Panasonic проводить гнучку політику щодо необхідних користувачу конфігурацій, тому є можливість замовити ноутбук-трансформер з іншим об’ємом оперативної та постійної пам’яті. Додаткові параметри конфігурації планшета включають другий USB 2.0 порт, Serial, сканер штрих-кодів, зчитувач смарт-карт, безконтактний зчитувач смарт-карт та зчитувач відбитків пальців. Також опціонально пропонується адаптер, який забезпечує сумісність з док-станцією Toughbook CF-31.

Ноутбук Panasonic TOUGHBOOK CF-33 12QHD/Intel i5-7300U/8/256SSD/BT/WiFi/W10Pro вже доступний на складі ERC. Гарантійний термін на прилад – 3 роки.

Товари з публікації
код товару: CF-33AEHAZT9
немає в наявності
Повністю захищений ноутбук з екраном діагоналлю 12 дюймів, двома акумуляторами, що підтримують гарячу заміну, клавіатурою, що від’єднується і можливостями, які передбачають безліч варіантів налаштування. Він забезпечує небувалу гнучкість і продуктивність при виконанні бізнес-завдань, що вимагають використання мобільного комп'ютера. Цільовими групами для даного пристрою є фахівці, що працюють в польових умовах, фахівці з обслуговування і сервісних робіт в області комунальних послуг і телекомунікацій, а також державні установи, підприємства з сектора оборони, поліція та інші екстрені служби. Широкий набір бізнес-інтерфейсів і опцій бездротового зв'язку дозволяє легко адаптувати TOUGHBOOK CF-33 до вимог різних галузей. Повний асортимент промислових портів і параметрів, що налаштовуються забезпечує максимальну гнучкість при використанні пристрою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів