Найновіші колонки Sony EXTRA BASS: музичний фестиваль, що завжди поруч

Головна Новинки Найновіші колонки Sony EXTRA BASS: музичний фестиваль, що завжди поруч
25.05.2018

На складі компанії ERC – новинка від Sony: портативні колонки серії EXTRA BASS, які були представлені на CES 2018.

Нові моделі SRS-XB41, SRS-XB31 і SRS-XB21 отримали підсилену міцність, захист від пилу та вологи, технологію LIVE SOUND, яка забезпечить 3D-звучання і змусить поринути в магію музики, а також підтримку режиму Party Booster, який створює фестивальну атмосферу на камерній домашній вечірці.

Колонки SRS-XB41 та SRS-XB31 відрізняються габаритами, розміром динаміка, потужністю та підсвічуванням. У SRS-XB41 розмір динаміка – 58 мм, а потужність 50 Вт. В SRS-XB31 розмір динаміка  – 48 мм з потужністю 32 Вт. 

У ритм запальної вечірки допоможе поринути три режими підсвітки: лінійне підсвічування, світло динаміка і режим сторбоскопа.

 

Захист за стандартом IP67 вбереже колонку від пилу, вологи та утворення іржі. Слухайте музику будь-де: на пляжі, в лісі чи біля басейну. Динамік витримає падіння у морську воду. До того ж, його можна мити.

Система Wireless Party Chain дозволяє підключити до 100 бездротових динаміків одночасно через Bluetooth. Музика синхронізуватиметься зі світловими ефектами, тож усі зможуть танцювати під один ритм.

Інші характеристики:

  • Тип динаміків: повний діапазон
  • Бездротове з’єднання з Bluetooth  і NFC
  • До 24 годин роботи від батареї

Для вечірок будь-де

Невеличка (розміром 7.2x19.3x6.5 см), але потужна портативна колонка забезпечить справжній ефект присутності на концерті улюбленої групи чи музичному фестивалі. Як і «старші» версії, колонка підтримує технології  Extra BASS, Party Booster і LIVE SOUND, а також так само захищена за стандартом IP67.

Особливості:

  • SRS-XB21 працює від акумулятора протягом 12 годин
  • Потужність 16 Вт
  • Колонка витримує падіння з висоти 1,22 м на фанеру товщиною 5 см (стандарт MIL-STD 810 F Method 516.5-Shock).
  • Бездротовий зв'язок: NFC, Bluetooth

Портативні акустичні системи – незамінна річ для літніх вечірок, пікніків, прогулянок у парку та відпочинку біля басейну. До вашої уваги 3 моделі бездротових динаміків. Всі колонки доступні у різних кольорах: чорному, синьому, червоному. Обирайте той, який до вподоби. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів